Vue xStream inside LW - extra Vue plugin added on each scene and more...

atnreg

New member
I really hope someone here has ANY ideas for this as E-on support claims they have never seen this.
I have reported this problem already with Vue10/LW11 but it still exists for Vue11.5/LW11.6.

Here's how to see it:
Open Layout (default empty scene)
Add any Vue stuff, like Sphere
Open Object Properties;Geometry
You should see one Vue 7 xStream plugin on the list (yes plugin is named 7 even though it is v.11.5)
Then save the scene (Vue embedded, all as default in Vue as well)
Now there is another Vue 7 xStream plugin added on each Vue object!
In addition, the selected item changes usually to Vue Ground plane but can be other as well.

And this repeats on EVERY scene save AND about every 5 minutes, even in the middle of dragging an object!

I have tried to start Layout with empty config so there are no extra plugins, then just add Vue plugin but no help. Also disabling autosaves in Vue or LW have no effect on this.

Can anyone PLEASE help me with this, it is making working with Vue plugin a real pain :bangwall:
 

Phil

Heffalump
Yes. It's been a long standing issue. e-on *do* know about this. I've reported it several times. They've declined to fix it up to now, though. It's been there since at least 10.something.
 

atnreg

New member
Ok, thanks for confirming :)

But this is not acceptable for $1995 software so I will pressure them more :(
 

dwburman

New member
I think I've had that problem too.

In regards to the every 5 minute bit. Do you have auto save in LightWave set to save that frequently?
 

atnreg

New member
Yes I have but I have also tried with autosave disabled both in Vue and Lightwave, no help :(

Have you managed to solve the problem or do you have any further info about this problem? :)
 
Last edited:

dwburman

New member
I don't think I've looked into as deeply as you have, so I don't think there is anything I can add. Plus, the computer that has Vue 10 installed blew a power supply earlier this week, so I can't even check atm.
 

atnreg

New member
ok so you just live with the bug, right? :)

Thanks, I have ongoing process with E-on so let's hope they will finally get it fixed :)
 

Phil

Heffalump
ok so you just live with the bug, right? :)

Thanks, I have ongoing process with E-on so let's hope they will finally get it fixed :)

This one, yes. They have been more diligent about addressing other issues, but this one hasn't got their attention.
 
Top Bottom