Save APS node

dpont

Member
Actually I could say there's an annoying issue with
surface names with more than 7 characters,
that's why the "Dodecahedron" object which has a
surface named "Dodecahedron" failed...

...and you could tell me, oh! this should be easy to fix, hum!


Denis.
 

eFFeFFe

New member
Hi Dennis,

I also tried you APS save node. I keep getting objects that state an error when loading in modeler ("Error on object loading. ... keep the partially loaded object?"). When I select to still open it, i get the object only as points, no poly's between the point. Also the objet has no surface ... I tried new surfaces, simple names, simple objects ... I use a normal displacement to make some deformation. The deformation is saved and visible in the point cloud.

grtz,
eF.
 
Last edited:

dpont

Member
This thread is old, this node is now a part of DP Kit,
did you try with this last version?
If you still don't see polys in the file,


I would like to look at your geometry,
(hope it is not too big)
to know if subdivision is set to SubD or CC,
but can't promise a fix.

Denis.
 

eFFeFFe

New member
I've tried it also with the latest versions but still the same problem (Pc and Mac) gave the same problem ... I attached the scene I used for testing, this is
a very basic setup.

tnx,
eF.
 

dpont

Member
Sorry, not enough memory to test your scene/object here,
may I could make another try later, but not sure.

Denis.
 

dpont

Member
One month later... Get some time to look in this scene,
it seems that SaveAPS node no longer works with APS and
pixel-per-polygon in 9.3.1, but I get a completed saved object
with points, polygons and UV map in 9.0 (suppose it works in 9.2 too).

It has issues when exiting or clearing the scene, but I still
can't test the node with a lot of RAM, so it is really not
easy to fix something, may be it will stay as an old experimental
hack.

Denis.
 

dpont

Member
...it has issues when exiting or clearing the scene...

This has been fixed in the last update (x32/x64) of DP Kit,
the other issue in the above sample was caused by a
corrupted UV map, after a restoration of the Spherical UV map
it works here.

Denis.
 

probiner

Fȯrum Mole
Denis
Just to check. This Node doesn't work in 9.6 right?
I was trying to use it but not file was being saved.

Cheers
 
Top Bottom