Results 1 to 10 of 10

Thread: ? Where did the spline control button go in 9.6?

  1. #1
    Newbie Member
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Alliance, Ohio, USA
    Posts
    14

    ? Where did the spline control button go in 9.6?

    I dont use spline control that much, in fact i havent in awhile, but im using 9.6 and it seems to be gone, and i really really need it. did they move it or something?

  2. #2
    Cow Orker cagey5's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Manchester UK
    Posts
    3,273
    If you mean Spline Guide I find it under Modify/Transform/More
    Forum Tips
    If English is your first language, you should know it's 'losing' and not 'loosing'!

  3. #3
    Super Member SplineGod's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Hastings, New Zealand
    Posts
    7,731
    Try under modify====tools.

  4. #4
    Newbie Member
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Alliance, Ohio, USA
    Posts
    14
    I dont have a 'more' under my Modify/Transform, just SIZE, STRETCH, SQUASH, and ADD TO SCALE.

  5. #5
    Newbie Member
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Alliance, Ohio, USA
    Posts
    14
    all that is under tools is 'Move TCB'

  6. #6
    Super Member SplineGod's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Hastings, New Zealand
    Posts
    7,731
    Use the search function in the Edit menus tool.

  7. #7
    Newbie Member
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Alliance, Ohio, USA
    Posts
    14
    Thanks all! I found it!

  8. #8
    Super Member dwburman's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Washington State, USA
    Posts
    2,880
    I've found that once in a while I need to go into the Edit Menu Layout panel, switch the layout to something else, then switch it back to default and suddenly all the buttons are where they should be.
    [mr] Dana W. Burman | http://dwburman.com
    Motion Graphics for sale at Pond5 Stock Footage
    Check out my tutorials at Liberty3d.com & my YouTube channel!

  9. #9
    borkalork BORKALORK! biliousfrog's Avatar
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Lowestoft, UK
    Posts
    2,488
    Is it actually working now?...it was broken in 9.5.

  10. #10
    Registered User
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Mexico City
    Posts
    37
    Where did you find it? I can't find spline control button. T_T

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •