Results 1 to 3 of 3

Thread: sky won't show up in speededit...but does in windows media player???

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Boston
    Posts
    119

    sky won't show up in speededit...but does in windows media player???

    3d arsenal/lw issues in Speededit???

    --------------------------------------------------------------------------------

    sometimes when i render 3d Arsenal/Lightwave scenes - part of the scenes are missing - such as in most recent case the Sky was just black in speededit ...(scene was MorphBox_Expand_Slight_Foldback_DayWater.lws).
    Yet in media player was a nice blue cloudy sky as should be.Tried rendering out with many settings in 3d Arsenal with same results. (anim file - rgb file - tga file). Maybe i just need a SMART pill or one of you "GURU's" to tell me what I'm missing or what settings I have wrong.

    Thanks for any help.

  2. #2
    try rendering as a file format like avi with no alpha channel.
    Don Ballance
    Director of Training for NewTek
    Co-creator of Newtek's Award Winning 3D Arsenal

    [email protected]

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Boston
    Posts
    119
    thanks Don,

    Got that answer from tech support this morning too. 24 bit rendering worked fine.

    Bob S

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •