Results 1 to 6 of 6

Thread: Lightwave Trail Version 9.3

  1. #1
    Newbie Member
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Pretoria South Africa
    Posts
    5

    Exclamation Lightwave Trail Version 9.3

    Hi There,

    I downloaded the new lightwave trail version for mac. The problem i have is that when i enter the license key it tells me: License.key successfully written, Restart Lightwave to end Discovery mode!

    When i restart it's back to square one. It stills runs in discovery mode.

    I am still running lightwave 8 on the same machine, could this affect the installation.

    Machine specs: Dual-Core Intel Xeon.

    Thanks
    Pieter

  2. #2
    LightWave documentation BeeVee's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Pessac
    Posts
    5,028
    Hi Pieter,

    It shouldn't do at all, but that's not to say it hasn't. The message you put is purely that - the license.key was written to the disk successfully, not whether the license.key will work. Send me email to [email protected] and I'll go over it in more detail with you and find an answer (that I will then write up here for others to profit from).

    B
    Ben Vost - NewTek LightWave 3D development
    LightWave 3D Trial Edition
    AMD Threadripper 1950X, Windows 10 Pro 64-bit, 32GB RAM, nVidia GeForce GTX 1050Ti (388.13, 4GB and 768 CUDA cores)
    AMD FX8350 4.2 GHz, Windows 7 SP1 Home Premium 64-bit, 16GB RAM, nVidia GeForce GTX 1050Ti (416.34, 4GB and 768 CUDA cores)
    Laptop with Intel i7, nVidia Quadro 2000Mw/ 2GB (377.83 and 192 CUDA cores), Windows 10 Professional 64-bit, 8GB RAM
    Mac Mini 2.26 GHz Core 2 Duo, 4 GB RAM, 10.10.3

  3. #3
    Super Member OlaHaldor's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Norway
    Posts
    983
    I've got the same issue.. It says the license.key has been written to my disc, tells me to restart Layout - and no change - still in discovery mode.

    Running Mac OS X Leopard.
    Last edited by OlaHaldor; 05-22-2008 at 05:04 AM. Reason: typo

  4. #4
    LightWave documentation BeeVee's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Pessac
    Posts
    5,028
    Try rebooting. That fixed Pieter's problem.

    B
    Ben Vost - NewTek LightWave 3D development
    LightWave 3D Trial Edition
    AMD Threadripper 1950X, Windows 10 Pro 64-bit, 32GB RAM, nVidia GeForce GTX 1050Ti (388.13, 4GB and 768 CUDA cores)
    AMD FX8350 4.2 GHz, Windows 7 SP1 Home Premium 64-bit, 16GB RAM, nVidia GeForce GTX 1050Ti (416.34, 4GB and 768 CUDA cores)
    Laptop with Intel i7, nVidia Quadro 2000Mw/ 2GB (377.83 and 192 CUDA cores), Windows 10 Professional 64-bit, 8GB RAM
    Mac Mini 2.26 GHz Core 2 Duo, 4 GB RAM, 10.10.3

  5. #5
    Super Member OlaHaldor's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Norway
    Posts
    983
    I tried that. Didn't help a bit.

  6. #6
    LightWave documentation BeeVee's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Pessac
    Posts
    5,028
    Do the same as Pieter then and contact me.

    B
    Ben Vost - NewTek LightWave 3D development
    LightWave 3D Trial Edition
    AMD Threadripper 1950X, Windows 10 Pro 64-bit, 32GB RAM, nVidia GeForce GTX 1050Ti (388.13, 4GB and 768 CUDA cores)
    AMD FX8350 4.2 GHz, Windows 7 SP1 Home Premium 64-bit, 16GB RAM, nVidia GeForce GTX 1050Ti (416.34, 4GB and 768 CUDA cores)
    Laptop with Intel i7, nVidia Quadro 2000Mw/ 2GB (377.83 and 192 CUDA cores), Windows 10 Professional 64-bit, 8GB RAM
    Mac Mini 2.26 GHz Core 2 Duo, 4 GB RAM, 10.10.3

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •