Results 1 to 3 of 3

Thread: What am I doing wrong, plugin paths won't save

  1. #1
    Newbie Member
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Hawaii
    Posts
    50

    What am I doing wrong, plugin paths won't save

    I'm trying to setup my screamernet, again, and each time I clear my plugins, rescan the directory, close layout, open layout, check the plugin paths within layout, they always revert back to the local path, not the network path. I have layout pointed to the screamer config files.

    After I rescan, it shows the correct network path in text editor. I close it down, text editor still shows correct path. I open layout, paths are incorrect, even though the text editor showed them being correct. Close layout, text editor paths are now incorrect.

    Any ideas?

  2. #2
    Super Member dwburman's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Washington State, USA
    Posts
    2,880
    Try turning off the auto scanning of plug-ins feature that was added in 9.x. I don't know if this'll do it or not, but it's worth a shot.
    [mr] Dana W. Burman | http://dwburman.com
    Motion Graphics for sale at Pond5 Stock Footage
    Check out my tutorials at Liberty3d.com & my YouTube channel!

  3. #3
    Newbie Member
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Hawaii
    Posts
    50
    that worked perfectly, thank you.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •