Results 1 to 5 of 5

Thread: Layout/modeler's windows/panels configuration

  1. #1
    Registered User zardoz's Avatar
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Portugal
    Posts
    1,819

    Layout/modeler's windows/panels configuration

    well I use lightwave in different computers with different screen resolutions so when I update my configuration from time to time I have to reposition the windows...It would be great if modeler's and layout's window/panels position was stored in a different config file.
    Intel Core i7-4770 @3.40GHz,GeForce GTX 660 - Ram 8Gb - Win 8.1 64b

  2. #2
    Dreamer MooseDog's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Mount Whoville, VT
    Posts
    1,438
    there's a master plug-in called windowconfigure, but it really doesn't work . well, that is to say, not on my machine. maybe others?
    We are pirates, we are artists...

    Blog

  3. #3
    Registered User zardoz's Avatar
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Portugal
    Posts
    1,819
    in my machine it works. tx for the tip. And it does what I'm looking for, but only for layout...I can't use it in modeler.
    Maybe lightwave's panels should be dockable and we should be able to save the windows layout.
    Intel Core i7-4770 @3.40GHz,GeForce GTX 660 - Ram 8Gb - Win 8.1 64b

  4. #4
    LightWave documentation BeeVee's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Pessac
    Posts
    5,039
    If you're on a Windows machine, this little tool is invaluable, and not just for LightWave: http://allsnap.org/

    B
    Ben Vost - NewTek LightWave 3D development
    LightWave 3D Trial Edition
    AMD Threadripper 1950X, Windows 10 Pro 64-bit, 32GB RAM, nVidia GeForce GTX 1050Ti (4GB and 768 CUDA cores) and GTX 1080 (8GB and 2560 CUDA cores) driver version 430.86
    AMD FX8350 4.2 GHz, Windows 7 SP1 Home Premium 64-bit, 16GB RAM, nVidia GeForce GTX 1050Ti (416.34, 4GB and 768 CUDA cores)
    Dell Server, Windows 10 Pro, Intel Xeon E3-1220 @3.10 GHz, 8 GB RAM, Quadro K620
    Laptop with Intel i7, nVidia Quadro 2000Mw/ 2GB (377.83 and 192 CUDA cores), Windows 10 Professional 64-bit, 8GB RAM
    Mac Mini 2.26 GHz Core 2 Duo, 4 GB RAM, 10.10.3

  5. #5
    Registered User zardoz's Avatar
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Portugal
    Posts
    1,819
    you just saved my day, BeeVee! great tool.

    but I still think lightwave should have that too.
    Intel Core i7-4770 @3.40GHz,GeForce GTX 660 - Ram 8Gb - Win 8.1 64b

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •