Results 1 to 3 of 3

Thread: OpenGL display option missing?

  1. #1
    Super Member mike_stening's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    London UK
    Posts
    1,105

    OpenGL display option missing?

    ok don't think i have seen this one before but if you go to your display option in layout and click on the OpenGL tab you should be able to 'show text editor layer' but that option isnt in the window. is it an omission from the mac version that will be in the UB or is there something missing from my lightwave install like a plugin that has not scanned correctly.
    any ideas? Chilton?
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	Picture 1.png 
Views:	87 
Size:	28.2 KB 
ID:	37898   Click image for larger version. 

Name:	Picture 10.png 
Views:	95 
Size:	58.6 KB 
ID:	37899  
    Core2 duo 3.6 4gb ram GTX550 Ti
    dual Xeon Quad 2.26ghz 10gb ram,
    dual Xeon 6core 2.66 32gb ram HD5770

    In the land of the blind the one eye'd man is king

  2. #2
    Traitor
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Perth, Australia
    Posts
    453
    That option was deleted in LW 9 IIRC

    M

  3. #3
    Super Member mike_stening's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    London UK
    Posts
    1,105
    hmmm, odd that it is still in the manual, at least its in the PDF one.
    cheers anyway
    Core2 duo 3.6 4gb ram GTX550 Ti
    dual Xeon Quad 2.26ghz 10gb ram,
    dual Xeon 6core 2.66 32gb ram HD5770

    In the land of the blind the one eye'd man is king

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •