Results 1 to 3 of 3

Thread: Rendering Morphs on Screamernet

  1. #1
    Newbie Member
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Birmingham, UK.
    Posts
    49

    Rendering Morphs on Screamernet

    Hello,

    I have been using Screamernet in OS X for some time now. It works fine except every now and then an object or plug-in gets lost and Screamernet can't find it. I can generally fix it. I am stuck now however! I am just trying to render a morph over my network, but as soon as screamernet tries to load the scene file, it freezes and then crashes. What am I doing wrong? I saved the morphed, and then reloaded it from within the scene to make sure that the scene file knew the right path... Any ideas?

    Thanks, Luke (Birmingham, UK)
    Luke Unsworth,
    Photography, Video and Broadcast
    Design,
    Birmingham,
    England.

  2. #2
    Did you happen to use the Spreadsheet plugin when you were working on the scene? This problem sounds like the spreadsheet plugin problem; you will have to open the scene in a text editor and remove any references to the spreadsheet plugin (if that is indeed the culprit)

  3. #3
    Newbie Member
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Birmingham, UK.
    Posts
    49
    Thanks Jon,

    I had used the spreadsheet. I have now removed any reference to that plug-in.... screamernet works fine!
    Luke Unsworth,
    Photography, Video and Broadcast
    Design,
    Birmingham,
    England.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •