Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 55

Thread: Generi Rig now for LightWave!

  1. #1

    Generi Rig now for LightWave!

    Hello, i have been building a setup in lightwave for the character "generi", the blue puppet very used in forums like 10 seconds club for animation excersises. Originally was a puppet for Maya. Now we've got him in LightWave too!!

    Regards!!

    Carlos Reding

    P.S.- Original setup by Andrew Silke: http://andrewsilke.com/generi_rig/generi_rig.html



    Attachment 28115
    Last edited by bk-fx; 02-26-2006 at 03:39 AM.

  2. #2
    bmadigital.com Wickster's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Fallbrook, CA
    Posts
    2,560
    SWEET!!!! You have come in my most desperate hours (I'm using this for class but I don't have maya at home and I don't plan on purchasing one). Is there any chance "Package Man" can be converted as well? Hehehe.

    Thanks! You are a true saviour.
    ASUS G2S | T7500 C2Duo @ 2.20GHz | 4GB RAM | 256MB NVidia 8600M GT | Win 7 Home 64Bit

    AMD X6 1090T @ 3.20GHz | 4GB RAM | 1.2GB NVidia 470GTX | Win 7 Pro 64Bit

  3. #3
    Registered User umstitch's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    uk
    Posts
    166
    nice conversion

    i like this rig
    "would you like more mamosa?...."

  4. #4
    aaah I still haven't masterred rigging. My rigs always get screwed up when reloading a scene.

  5. #5
    A pix might help. This is what I get when loading the geniri scene.

  6. #6
    Selecting all the bones and hitting the 'r' key fixes the models but the bones are messed up now.

  7. #7
    Hey Riki

    Have you tried opening the original file in BBedit and resaving it with Mac line breaks?

    Resting the bones will always fix the model, because you're telling the bones to deform from their current position - it resets the deformation to 0. So it's not really a fix -
    Confirmed -
    No Weapons of Mass Destruction
    or links to Al Queda or 9/11. (Sep. 2003)

  8. #8
    I can open the scene file in BBEdit. But regarding the Mac Line breaks, I'm not sure how to do that, is it just a matter of saving it out as a copy?

    I also get this error when first opening the original scene.

  9. #9
    If I hit okay I get this error.

  10. #10
    Newbie Member phaedrus's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    in front of my monitor
    Posts
    42
    this is a great rig, cheerz!
    all care, no responsibility..

  11. #11
    When you do a 'save as' there's an options button in the requester. When you hit that you'll see a 'line breaks' drop-down list.

    I've never seen that error before, but it looks like an lscript, maybe third-party? Try changing your fps?
    Confirmed -
    No Weapons of Mass Destruction
    or links to Al Queda or 9/11. (Sep. 2003)

  12. #12
    Mmm well it loaded fine for me, fps was 25 ( which reminds me, fps always loads with the scene ). Could that lscript be messing things up?
    Confirmed -
    No Weapons of Mass Destruction
    or links to Al Queda or 9/11. (Sep. 2003)

  13. #13
    wow it loads okay if I just change it to 25fps. Thanks for the help.

  14. #14
    Oh, good! I guess I should say fps 'should' load with the scene

    Nice rig!
    Confirmed -
    No Weapons of Mass Destruction
    or links to Al Queda or 9/11. (Sep. 2003)

  15. #15
    LOL yeah you'd think by logic that it would load with the scene.

Page 1 of 4 123 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •