Results 1 to 3 of 3

Thread: Shadow maps bugs ?? Help !

  1. #1
    Newbie Member
    Join Date
    May 2003
    Location
    Paris, France
    Posts
    27

    Unhappy Shadow maps bugs ?? Help !

    I am using an object sequence in my scene to make some kind of "complex" morphing. (tentacles shortening)

    I am using a light with a shadow map too.

    No problem while rendering frames one by one with f9.

    But when I tried to render an image sequence (or an avi file it doesn't matter) I discovered that every frame past the first one was no longer lit by the shadow map light !!

    (in other words the frames are black if the shadow map light is the only light in the scene)

    Does anybody know about this problem ?

    PS : of course, everything is allright with raytraced shadows...

  2. #2
    I have the same problem in 7.5/7.5b, and I have sent the bug report to Newtek.

    I do not know if 7.5c fixes this bug, but I hope.
    Eddy Marillat - PIXYM
    WS : MB ASUS X299-Pro/SE - i9 7980XE 2,6ghz 18C/36T - 32GB Ram- 2 GTX 1080 TI - Win 10 64
    GPU Net Rig : MB Biostar - Celeron 2,8 ghz 2C/2T - 8GB Ram - 2 RTX 2080 TI - Win 7 64

  3. #3
    Newbie Member
    Join Date
    May 2003
    Location
    Paris, France
    Posts
    27
    Ok !
    So, I'll have to use the good old raytraced shadows...

    Thanks for your reply !

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •