Results 1 to 4 of 4

Thread: Camera moves to default after render frame

  1. #1
    Newbie Member
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    PA, USA
    Posts
    2

    Camera moves to default after render frame

    I have been having an occassional problem in layout. After setting up the scene when I render frame the lights and camera move back to there default positions. The rendering is a view from the cameras default position. Restarting doesn't always help. Anybody know whats going on.
    David

  2. #2
    Amused
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Keeping Austin weird
    Posts
    1,322
    You have to keyframe *everything* in the scene in place, including the lights and camera. Set a keyframe for them where you want them at the first frame and they will stay put.

    TW

  3. #3
    Newbie Member
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    PA, USA
    Posts
    2
    Quote Originally Posted by Tom Wood
    You have to keyframe *everything* in the scene in place, including the lights and camera. Set a keyframe for them where you want them at the first frame and they will stay put.

    TW
    Thanks Tom,
    David

  4. #4
    As an option, you can turn on 'Auto Key'. It's at the bottom of the screen in the center. Best to turn off 'Auto Key Create' though ( press 'o' for General Options).
    Confirmed -
    No Weapons of Mass Destruction
    or links to Al Queda or 9/11. (Sep. 2003)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •