Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18

Thread: Which permissions VT need to run?

  1. #1

    Unhappy Which permissions VT need to run?

    IN a W2K OS... only Administrator will work with VT?

    Like "User" VT up popped this message

    Microsoft Visual C++ Runtime Library
    Runtime Error
    C:/videoToaster2/T[2].exe
    abnormal program termination
    ----------------------------------------
    The PC running VT is a P4 2.0GHz 1GB RAM
    Video board with 128MB RAM
    HD IDE UDMA
    The OS is Win2K Pro - SP3.

    The workstation log to Windows 2K Server DOMAIN, that autentify the users.
    There isnt (in normal conditions), user declared in local way.

    Any user with Administrator permissions can acces to VT, AffEfects, Combustion and so on...
    BUT without Administrator permissions the users cant open any program (the user every time are Domain users).

    VT2: C++ Microsfot Library error
    The anothers programs: This program generated an error... blabla.

    --> The problem:

    I CANT change the users permissions to admins, the company (is a online TV Channel) security insues dont let me do this...

    How I can run VT and the another programs with user domain security levels?

    Or... which exactly are the permisions that i will change the acounts to run VT?

    THANKS in advance and best regards.

  2. #2
    Grizzled Veteran jcupp's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Bloomington, IN
    Posts
    1,604
    Uninstall the Toaster software then reinstall using the Build 3890 Full version (don't use a patch). This will install the Toaster driver as a Windows service and should allow it to work without administrator privledges.
    -Jeff


    My TriCaster Blog
    TriCaster Tally Lights

    Gear Used: TC1, TC 8000, TC 460, TC Mini 4i, 3Play Mini, 3Play 4800, TS 100, TS 4000

  3. #3

    Thaaaankssssss and help!

    You are TAH MAN!!

    /edit
    sorry... i cant find the full version to download, only this one:

    VTP3890.zip - This update is installed directly on top of standard Video ToasterŪ [2] full-release version (details below).

    my OS is a W2K (not WxP)... where is the VTP3890 FULL-W2K download link?

    Tkx in advance
    Last edited by eon5; 04-25-2003 at 11:17 AM.

  4. #4
    Super Member Lew's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Lakeland, Fl
    Posts
    402

    Lightbulb

    I had a similar problem and had our IT folks set me up a local log in that disconnects from the net and does not interact with the security system. When I need the network, I can close the VT and log on as a network user. Might be something to try.
    Hope this helps,
    Lew

  5. #5
    It's ALL about the light Paul Lara's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    San Antonio, TX
    Posts
    3,830

    Re: Thaaaankssssss and help!

    Originally posted by eon5
    You are TAH MAN!!


    Yes, yes he is.

    where is the VTP3890 FULL-W2K download link?

    Tkx in advance
    Since it's more than 600MB, you need to contact NewTek customer service, who will gladly ship you a 3890 CD for $29.95 US.
    Don't stream it - TriCast it!

  6. #6
    VT2 work oin W2k only if user have Administrator privileges!


    Only VT3 will be working as normal user beacause driver is installed as service (see what new in VT3)

  7. #7
    It's ALL about the light Paul Lara's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    San Antonio, TX
    Posts
    3,830
    Originally posted by dejwy
    Only VT3 will be working as normal user beacause driver is installed as service
    That's not correct.
    Video Toaster [2], if installed from the full 3890 CD, will also install as a service.
    Don't stream it - TriCast it!

  8. #8
    But for users that have older CD is this option not possible - updated driver dont work as service.

    Why is for legal users full version 3890 not available for download?

  9. #9
    Hello Paul,

    My company is Video Toaster reseller in Argentina.

    I have a customer with this "permisions" problem that I need to solve right away. Is there any ftp site where I can download the full 3890 build? They are not willing to pay an extra 50-70 bucks for a new cd+shipping to Argentina+customs+time.

    Thank you

    Hugo Giorgi
    Digital Wings
    Buenos Aires
    Argentina

  10. #10
    Grizzled Veteran jcupp's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Bloomington, IN
    Posts
    1,604
    If you have new Toaster come through it will have the 3890 build CD. Failing that call Irene at NewTek, I think they had a full build posted for authorized resellers on the FTP site.
    -Jeff


    My TriCaster Blog
    TriCaster Tally Lights

    Gear Used: TC1, TC 8000, TC 460, TC Mini 4i, 3Play Mini, 3Play 4800, TS 100, TS 4000

  11. #11

    Thumbs down And still here!

    Originally posted by Paul Lara
    Video Toaster [2], if installed from the full 3890 CD, will also install as a service.
    Well... finally we got the 3890 FULL CD, but we are still having the same problem.

    This is when I try to open VT2 like Advanced User


    And this when i try to open AAEffect (like example)


    what is wrong now, or... which are the step by step procedures to solve it.

    thanks in advance.

  12. #12
    Originally posted by Paul Lara
    Video Toaster [2], if installed from the full 3890 CD, will also install as a service.
    In W2K doesnt work!


    what about WinXP?

  13. #13
    It's ALL about the light Paul Lara's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    San Antonio, TX
    Posts
    3,830
    Originally posted by eon5
    In W2K doesnt work!


    what about WinXP?
    The new video Toaster service is designed for XP compatibility, yes, but it should still function with Win2k.
    Don't stream it - TriCast it!

  14. #14

    Question

    Is it necessary to changing any configuration to meka it work under w2k?

    Because i can not make it working in any way

  15. #15
    I check device manager in windows and VT2 card is NOT rocognized.

    Win2k + Service pack 3
    Installing with CD 3890 FULL
    And CORE UPDATE OK

    What i must do!?

    pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee heeelppppppppppp!

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •