Results 1 to 3 of 3

Thread: LightWave 6.5 Error

  1. #1

    LightWave 6.5 Error

    Hi, Im getting the following error when trying to open Lightwave Layout. Modeler still works fine. Im running on a Gateway 650 Athlon, 196 mgs of ram. I have tried repairing LightWave with CD, but not reinstalling.

    Error Message reads:

    LIGHTWAV caused an invalid page fault in
    module LWTOOLS3.DLL at 017f:1001a426.
    Registers:
    EAX=00f601ff CS=017f EIP=1001a426 EFLGS=00010246
    EBX=00000002 SS=0187 ESP=00aaf524 EBP=00000003
    ECX=00000000 DS=0187 ESI=01094780 FS=610f
    EDX=100a5708 ES=0187 EDI=00000000 GS=0000
    Bytes at CS:EIP:
    8b 57 08 52 e8 21 00 00 00 83 c4 04 50 57 56 e8
    Stack dump:
    00000000 00f601ff 00000000 01094780 1001a4a5 01094780 00000000 00f601ff 01094780 1001955a 01094780 00f601ff 00000000 00000000 01094780 00aafe38

  2. #2
    I'm definately no expert at troubleshooting crashing programs, but the LWtools .dll is one of the files in the programs directory of LW. It may have gotten corrupted somehow.

    Was LW Layout ever working before this? If so, then that's the problem [or at least one possible culprit]. If it never worked, then a full reinstall of LW may be in order.

    It's been a while since I ran version 6.5 [now running 8] , but I know I had my share of problems with the 6.xx versions.

    Hope this helps.

  3. #3
    Thanks James,
    Layout has been working, I did try to install Version 7.5 update to a different harddrive. Don't know if that had anything to do with this problem. As I said It has been working, and modeler still works. Go figure LOL. Thanks for the info. I may have to start clean on both versions.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •