Results 1 to 4 of 4

Thread: hub on Mac..?

  1. #1
    Registered User dlanimation's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    New York State
    Posts
    169

    hub on Mac..?

    hi all
    does hub work on Mac OS?
    should I avoid? if so, how do I disable..
    ..I remember it not on 9.6..
    I'm used to working without it.
    thanks
    dl

  2. #2
    Registered User dlanimation's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    New York State
    Posts
    169
    ..forgot to say im using LightWave3D_2019.0.3 on iMac..now..
    thanks again
    in advance
    dl

  3. #3
    I have been using the hub on the Mac. When I start Layout, the hub starts up automatically. It does a good job of keeping Layout and Modeler synched. Even if I add additional layers to a model in Modeler, it keeps Layout updated. Years ago, that used to be more of a problem. If you make a change in Modeler, then save, it always makes Layout update. If you make a change in Modeler, and do not save, you may have to select "Synchronize Layout" in the dropdown next to the layer icons.

    I know that the hub can be flakey from time to time. There is a script in the OD Toolset, if you have it, that is called "No Hub Pro". That has good functionality for synching Layout and Modeler.

    But, I can't say that I really have any issues with hub on the mac.

  4. #4
    there is no sanctuary....
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Rochester Hills, MI USA
    Posts
    453
    It's working fine for me, 2019.03 on a 13" macbook pro.
    Bill Carey

    I7 6700K 4.0 ghz
    Win10 Pro 64bit
    32gig Ram
    Nvidia GTX 980 4 gb 417.71
    LW 2019.0 x64
    Space Navigator

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •