Results 1 to 4 of 4

Thread: ISO Record Bug - December 2018 Update

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Sep 2016
    Location
    Ball Ground, GA
    Posts
    3

    ISO Record Bug - December 2018 Update

    I'm not entirely sure where to post, but we have noticed a bug in Tricaster 460 and 860 after the December update where if a camera is not connected when you start recording, the video is squished within the frame. The attached image is a 1080i input. If the camera is connected when you start recording, this does not happen.

    Click image for larger version. 

Name:	IMG_0381.JPG 
Views:	18 
Size:	570.7 KB 
ID:	144706

  2. #2
    'the write stuff' SBowie's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    The stars at night are big and bright
    Posts
    19,161
    --
    Regards, Steve
    Forum Moderator
    ("You've got to ask yourself one question ... 'Do I feel lucky?' Well, do ya, spammer?")

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Sep 2016
    Location
    Ball Ground, GA
    Posts
    3
    Thanks, reported there.

  4. #4
    'the write stuff' SBowie's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    The stars at night are big and bright
    Posts
    19,161
    Thank you!
    --
    Regards, Steve
    Forum Moderator
    ("You've got to ask yourself one question ... 'Do I feel lucky?' Well, do ya, spammer?")

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •