Results 1 to 3 of 3

Thread: NDI Connect Pro

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Germany
    Posts
    62

    NDI Connect Pro

    I have the new version of Connect Pro installed. The old version (1-5-180525) went well, but occasionally has dropouts in video and audio. In the new version I can not see the video source - black window. However, an NDI stream is output. I can receive this in Tricaster. The video source is a rtp stream, which I can also see in the VLC player. Even if I call Mediafiles I can not see these - but it will deliver an NDI stream. I can also see the compiled NDI sources in the NDI Connect web server. Why can not I see the sources???

    Greetings
    Tricaster 460AE2 + 460CS
    3 x JVC GY-HM890
    Panasonic AW-UE70
    Newtek PTZ1 | Newtek Spark HDMI | Newtek Spark SDI

  2. #2
    Product and Vertical Market Manager - Digital Broadcast
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    NewTek
    Posts
    1,636
    Do you have an NVIDIA GPU in the computer you are running Connect Pro on? If so try updating the NVIDIA driver.
    Zane Condren
    Product and Vertical Market Manager - Digital Broadcast
    NewTek Inc.
    new.tk/call

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Germany
    Posts
    62
    Hi Zane,

    thats it. Works fine. Thanks (BIG)

    Hartmut
    Tricaster 460AE2 + 460CS
    3 x JVC GY-HM890
    Panasonic AW-UE70
    Newtek PTZ1 | Newtek Spark HDMI | Newtek Spark SDI

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •