Results 1 to 4 of 4

Thread: Where is NDI scan converter in 3.7 download?

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    Atlanta
    Posts
    176

    Where is NDI scan converter in 3.7 download?

    I've downloaded the NDI Tools 3.7 installer and see everything BUT the scan converter.... What am i doing wrong here?

  2. #2
    Registered User
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    Atlanta
    Posts
    176
    BTW - it should be mentioned that this is a w7 machine. Is that the problem?
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	20181206_135334.jpg 
Views:	14 
Size:	2.22 MB 
ID:	143495   Click image for larger version. 

Name:	20181206_135344.jpg 
Views:	9 
Size:	2.89 MB 
ID:	143496  
    Last edited by dhodlick; 12-06-2018 at 12:58 PM.

  3. #3
    'the write stuff' SBowie's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    The stars at night are big and bright
    Posts
    18,866
    Yep, sorry.
    --
    Regards, Steve
    Forum Moderator
    ("You've got to ask yourself one question ... 'Do I feel lucky?' Well, do ya, spammer?")

  4. #4
    Registered User spaulsen's Avatar
    Join Date
    Oct 2016
    Location
    NewTek
    Posts
    73
    Quote Originally Posted by dhodlick View Post
    BTW - it should be mentioned that this is a w7 machine. Is that the problem?
    NDI Scan Converter requires Windows 8 or better
    Sr. Director, Marketing Services
    NewTek
    San Antonio, TX

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •