Results 1 to 3 of 3

Thread: MediaDS Internal stream

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Columbus, OH
    Posts
    2

    MediaDS Internal stream

    Just unboxed the DS and got it up and running today. However, we are not able to stream locally through the Wowza Streaming Engine. When I initiate the stream, I get an error that says "Streaming Channel 1: Streaming: Connection refused by server".
    Any thoughts?
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_5478.jpg 
Views:	16 
Size:	4.40 MB 
ID:	142807

  2. #2
    'the write stuff' SBowie's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    The stars at night are big and bright
    Posts
    18,714
    I asked around about this, and got this reply:

    This is a symptom of the Wowza license not being active. I get the same thing on mine where the dev license has expired. He should make sure he's done the registration process we. He could also try this: click the gear to the right of the clock, then click the button to open Wowza Engine Manager. (I think the default login is *admin/password). If the license is not valid, he won't be able to log in even if the name and password are correct. If it doesn't work after he's registered, he should contact CS.

    * He can check (or change) that by finding a file named "admin.password" (whaddayaknow!) in "c:\Wowza Media Systems\Wowza Streaming Engine 4.x.x\conf"
    --
    Regards, Steve
    Forum Moderator
    ("You've got to ask yourself one question ... 'Do I feel lucky?' Well, do ya, spammer?")

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Columbus, OH
    Posts
    2
    THANK YOU. All signs point to an email from Wowza that has the license for the streaming engine which has not made it to us yet.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •