Results 1 to 5 of 5

Thread: 2018 modeler mirror bug

  1. #1

    2018 modeler mirror bug

    I created an aircraft tail fin, I mirrored it
    and the mirrored geometry had two polygons normals mangled.

    anyone else hit this problem? I'm not sure what would cause that, i've never had mirroring issues before.

    using 2018.2

  2. #2
    Super Member omichon's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Bordeaux, FR
    Posts
    672
    I have noticed that too. I tend to use LWcad to mirror geometry since then.
    www.oliviermichon.fr | 3D Animation, Motion Graphics and Broadcast Design.

  3. #3
    Registered User ianr's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Chiltern Riviera
    Posts
    1,257
    Quote Originally Posted by vonpietro View Post
    I created an aircraft tail fin, I mirrored it
    and the mirrored geometry had two polygons normals mangled.

    anyone else hit this problem? I'm not sure what would cause that, i've never had mirroring issues before.

    using 2018.2
    If it does on another test piece of Geometry? Von bug report it. Modeler needs all the polish now!

  4. #4
    Quote Originally Posted by ianr View Post
    If it does on another test piece of Geometry? Von bug report it. Modeler needs all the polish now!

    where do i do that?

    ok, used the menu report bug -

    bug with exxample submitted
    Last edited by vonpietro; 09-07-2018 at 09:49 AM.

  5. #5
    Registered User jbrookes's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Unknown
    Posts
    117
    You can also send bugs to:

    Bugs@LightWave3d.com
    Favorite Waves: LW3.5, 5.6c, 7.5, 8.5, 9.6, 2015.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •