Results 1 to 7 of 7

Thread: Change "when not on call"-logo?

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Aug 2018
    Location
    Sweden
    Posts
    4

    Question Change "when not on call"-logo?

    Is it possible to have a custom one? You can change between the bars, the Skype default and a black one, but I would like to add my own picture. Can this be done?

  2. #2
    'the write stuff' SBowie's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    The stars at night are big and bright
    Posts
    18,821
    The details on how to change this image are on page 31 in the manual. I('m typing on a phone, so will have to ask you to look it up, sorry.)
    --
    Regards, Steve
    Forum Moderator
    ("You've got to ask yourself one question ... 'Do I feel lucky?' Well, do ya, spammer?")

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Aug 2018
    Location
    Sweden
    Posts
    4
    Ohh, to easy.
    Will try asap
    Thanks!

  4. #4
    Registered User
    Join Date
    Aug 2018
    Location
    Sweden
    Posts
    4
    Unfortunately the logo does not update in Skype TX, even when replacing or removing the NoCall.png
    Tested on two different VS2000, and restarted as well. Will try on a different machine tomorrow, if it is a version related issue.

  5. #5
    'the write stuff' SBowie's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    The stars at night are big and bright
    Posts
    18,821
    Well, that's annoying. It appears this was broken over a year ago, and a case opened with Microsoft at the time. However, no-one bothered to tell the poor schlub who writes the docs.

    I'm going to see if I can get an update.
    --
    Regards, Steve
    Forum Moderator
    ("You've got to ask yourself one question ... 'Do I feel lucky?' Well, do ya, spammer?")

  6. #6
    Registered User
    Join Date
    Aug 2018
    Location
    Sweden
    Posts
    4
    Ah, to bad.
    Thanks for the help so far though!

  7. #7
    Product and Vertical Market Manager - Digital Broadcast
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    NewTek
    Posts
    1,593
    The latest version of the Skype TX Control Client resolves this issue. It can be found here https://www.microsoft.com/en-us/down....aspx?id=45887.
    Zane Condren
    Product and Vertical Market Manager - Digital Broadcast
    NewTek Inc.
    new.tk/call

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •