Results 1 to 4 of 4

Thread: missing plugins

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Birmingham
    Posts
    3

    Unhappy missing plugins

    Hi I cant find move plus in lightwave 11.6.1 it seems to be missing

  2. #2
    Curmudgeon in Training Ma3rk's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Pasadena, CA
    Posts
    847
    Wow. Been awhile since I fired up 11.6. One of the advantages of the newer Lightwave versions is that the Configure Menus tab has a search feature.

    Open up youf Configure Menu (Atl-F10) and look at the column on the left and find Modeler Tools. . Expand it and almost at the bottom is Translate. Select that and click the Find button on the right side. It might take a click or two but mine found Move Plus under Modify/ Translate/ More ... If it's not there for some reason, just drage the Translate on the left under the Commad column to somwhere on the right that makes sense.
    "Never be a cat in a cartoon. Never." Chief Wiggum

  3. #3
    RETROGRADER prometheus's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    sweden stockholm
    Posts
    13,751
    Quote Originally Posted by Ma3rk View Post
    Wow. Been awhile since I fired up 11.6. One of the advantages of the newer Lightwave versions is that the Configure Menus tab has a search feature.

    Open up youf Configure Menu (Atl-F10) and look at the column on the left and find Modeler Tools. . Expand it and almost at the bottom is Translate. Select that and click the Find button on the right side. It might take a click or two but mine found Move Plus under Modify/ Translate/ More ... If it's not there for some reason, just drage the Translate on the left under the Commad column to somwhere on the right that makes sense.
    I think you could search in lw 11.6 in the configure menu as well, it looks a bit different now in 2018, thatīs it.

  4. #4
    Curmudgeon in Training Ma3rk's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Pasadena, CA
    Posts
    847
    Quote Originally Posted by prometheus View Post
    I think you could search in lw 11.6 in the configure menu as well, it looks a bit different now in 2018, thatīs it.
    No search capabilities of course in 11.6 & just comes up as Translate when I do track it back. Not a big help. He could always rescan & load in Default menus, etc., saving off custom menu branches beforehand, but it should be there. Looked like part of the basic set of tools rather than a 3rd party anyway.
    "Never be a cat in a cartoon. Never." Chief Wiggum

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •