Results 1 to 3 of 3

Thread: SpeedEdit 2 just forgot registration :(

  1. #1
    Cartoon-based life form mgrusin's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Boulder, CO USA
    Posts
    780

    SpeedEdit 2 just forgot registration :(

    My previously solidly-working SpeedEdit 2 installation is now putting up the product registration dialog when I try to start it. Even with the proper registration information from register.newtek.com, it says "key not valid" and won't start. I didn't change anything on the system (Windows 10) except the normal Microsoft updates.

    Worse, the trial days remaining are 0, so I can't run it in demo mode.

    Worse still, it's the middle of a holiday weekend, so no Newtek support until Tuesday. I guess I'll have to take some time off and relax. X(

    Anyone else seeing this? Thanks! -Mike

  2. #2
    Just Tryin' To Help...
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Quincy, Illinois, USA
    Posts
    1,066
    Hopefully you've got the problem solved by now Mike, but you might try removing those latest Windows updates, reboot and try SE again (after taking that computer off the internet so M$ can’t reinstall the updates!). "Normal Windows updates" can screw up lots of things. 😡
    SB Enterprises, Quincy, Illinois ~ in the backwoods of the US of A

  3. #3
    Cartoon-based life form mgrusin's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Boulder, CO USA
    Posts
    780
    NewTek Support as usual was stellar and got back to me even on the holiday weekend. They didn't have a root cause beyond "sometimes Windows updates break things", but they erased my previous registration allowing me to re-register, and all is now well. If this happens to anyone else I recommend opening a support ticket.

    Thanks all and especially support.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •