Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 40 of 40

Thread: AE2 latest update audio problem

  1. #31
    Registered User
    Join Date
    Aug 2017
    Location
    Ohio
    Posts
    16
    Anyone else still getting the vinyl-like "clicks and pops" on audio, even in the newest version? I am.

  2. #32
    Quote Originally Posted by MaxMattingly View Post
    Anyone else still getting the vinyl-like "clicks and pops" on audio, even in the newest version? I am.
    Please bug it.

    http://forums.newtek.com/showthread....Reporting-Bugs
    Kane Peterson
    Key Accounts Sales Engineer
    NewTek, Inc.

  3. #33
    Registered User
    Join Date
    Jan 2018
    Location
    nz
    Posts
    21
    Quote Originally Posted by MaxMattingly View Post
    Anyone else still getting the vinyl-like "clicks and pops" on audio, even in the newest version? I am.
    Can I ask under which conditions you are hearing the audio distortion?

  4. #34
    Toasting since 1990 edmellnik's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Portland Oregon
    Posts
    620
    I read thru this thread that AE2 -release 5 that there are some audio issues.....
    I am just about ready to go from AE1 to AE2. Are the problems fixed yet?
    Ed
    Toasting since 1990
    Tricaster 855 Owner

  5. #35
    Registered User
    Join Date
    Jan 2018
    Location
    nz
    Posts
    21
    Quote Originally Posted by edmellnik View Post
    I read thru this thread that AE2 -release 5 that there are some audio issues.....
    I am just about ready to go from AE1 to AE2. Are the problems fixed yet?
    Ed
    No public build that fixes the issues we've seen but we had a Beta that did. I would wait until it is a production release and available on the downloads page.

  6. #36
    Registered User
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    Wasilla, Alaska
    Posts
    103
    Quote Originally Posted by smw View Post
    No public build that fixes the issues we've seen but we had a Beta that did. I would wait until it is a production release and available on the downloads page.
    I would definitely hold off. I installed the Beta and while I don't have any audio issues, I have issues with jittery video. It seems to happen even when I am not recording.

    Hopefully they will release an update soon.

  7. #37
    Quote Originally Posted by Johnnotestine View Post
    I would definitely hold off. I installed the Beta and while I don't have any audio issues, I have issues with jittery video. It seems to happen even when I am not recording.

    Hopefully they will release an update soon.
    If you haven't make sure you bug the jittery video.
    http://forums.newtek.com/showthread....Reporting-Bugs
    Kane Peterson
    Key Accounts Sales Engineer
    NewTek, Inc.

  8. #38
    Registered User
    Join Date
    Jan 2018
    Location
    nz
    Posts
    21
    Quote Originally Posted by Johnnotestine View Post
    I would definitely hold off. I installed the Beta and while I don't have any audio issues, I have issues with jittery video. It seems to happen even when I am not recording.

    Hopefully they will release an update soon.
    Have you been able to work through this with Newtek? We have also noticed jittery frames on the output of the Tricaster. I'll start gathering all of the evidence on our end if not.

    Cheers,

  9. #39
    Quote Originally Posted by smw View Post
    Have you been able to work through this with Newtek? We have also noticed jittery frames on the output of the Tricaster. I'll start gathering all of the evidence on our end if not.

    Cheers,
    Just curious, are you running a 1080i session when you get the jittery video?

    Andrew
    Tricaster 460AE2 + LC-11
    Rack: Router, switch, backup encoder, captioning devices, audio mixer , etc
    Cameras: Sony FS700, Z150, NX5, NewTek PTZ1, Spark
    http://reddogrecords.com

  10. #40
    Registered User
    Join Date
    Jan 2018
    Location
    nz
    Posts
    21
    Quote Originally Posted by Red Dog Records View Post
    Just curious, are you running a 1080i session when you get the jittery video?

    Andrew
    Hey,

    No it is 720p there are almost no interlaced sources within our workflow. I haven't had anytime to look at this and nor does it seem consistent so this may take some time.

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •