Results 1 to 5 of 5

Thread: what am I missing?

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Sep 2016
    Location
    new orleans
    Posts
    9

    what am I missing?

    trying to use a Spark for NDI input to a Tricaster 410. I installed Connect on the machine, now what do I need to do to have NDI show up as an input source? if this is explained somewhere, please send me a link.

  2. #2
    Product and Vertical Market Manager - Digital Broadcast
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    NewTek
    Posts
    1,685
    Do you mean you installed the NDI-HX driver on your 410?
    Zane Condren
    Product and Vertical Market Manager - Digital Broadcast
    NewTek Inc.
    new.tk/call

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Sep 2016
    Location
    new orleans
    Posts
    9
    yes I installed the driver

  4. #4
    Product and Vertical Market Manager - Digital Broadcast
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    NewTek
    Posts
    1,685
    The best thing to do is open a support request new.tk/getsupport.
    Zane Condren
    Product and Vertical Market Manager - Digital Broadcast
    NewTek Inc.
    new.tk/call

  5. #5
    'the write stuff' SBowie's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    The stars at night are big and bright
    Posts
    19,331
    Note that NDI feeds are only available on a 410 via the Net inputs (and the TriCaster must be up to date, too.)
    --
    Regards, Steve
    Forum Moderator
    ("You've got to ask yourself one question ... 'Do I feel lucky?' Well, do ya, spammer?")

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •