Results 1 to 8 of 8

Thread: Will TC1 sets ever trickle down?

  1. #1
    Newtek Elite Partner
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Sunny Tampa
    Posts
    150

    Will TC1 sets ever trickle down?

    The new sets in the TC1 are amazing. I would sure love to see them replace the sets in the AE software for the TC460, etc.

    Any chance of this?

  2. #2
    Registered User Stream's Avatar
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    USA
    Posts
    352
    Tricaster 460 Advanced Edition 2, Tricaster 40 V1
    2 Sony PXW-X70 Cameras, 2 Panasonic AG-HMC40P Cameras
    VSE 2.5 - VSE Advanced Edition, A bunch of Doo-Dads and cables

  3. #3
    'the write stuff' SBowie's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    The stars at night are big and bright
    Posts
    18,607
    --
    Regards, Steve
    Forum Moderator
    ("You've got to ask yourself one question ... 'Do I feel lucky?' Well, do ya, spammer?")

  4. #4
    Newtek Elite Partner
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Sunny Tampa
    Posts
    150
    Thanks! I'll make sure the sales team knows about these!

  5. #5
    'the write stuff' SBowie's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    The stars at night are big and bright
    Posts
    18,607
    I might mention that we deliberately went a 'different' way with the set design for these new ones. Every one of them is designed for business or corporate applications (whether larger or smaller). Only one of them is a typical broadcast style anchor desk type.

    When preparing these, it crossed my mind that someone could basically do a video showing a fictional business, end to end - reception desk to board-room, production floor to loading dock - using these.
    --
    Regards, Steve
    Forum Moderator
    ("You've got to ask yourself one question ... 'Do I feel lucky?' Well, do ya, spammer?")

  6. #6
    I make things Eric Pratt's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Orange County, Ca
    Posts
    251
    Quote Originally Posted by Stream View Post
    I want to point out that we have 4k versions of our sets so that if you are producing with your TC1 in 4K our sets can support that resolution. We even have a little extra resolution for a small amount of camera movement.

    On the NewTek NDI store here:
    https://store.newtek.com/index.php/v...r-pack-1.html#

    Or different sets here on our website:
    http://virtualsetworks.com/tricaster...al-set-editor/
    Eric Pratt
    Virtualset.com - Virtual Set Marketplace
    Virtualsetworks.com - Tricaster Virtual Sets
    Virtualsetworks on Facebook - Get Social

  7. #7
    What file format are these?
    Virtual sets for green screen chromakey.
    Triaster virtual sets

  8. #8
    I make things Eric Pratt's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Orange County, Ca
    Posts
    251
    They'll be in VSE format which is basically .dds files and .xml
    Eric Pratt
    Virtualset.com - Virtual Set Marketplace
    Virtualsetworks.com - Tricaster Virtual Sets
    Virtualsetworks on Facebook - Get Social

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •