Results 1 to 4 of 4

Thread: FiberFX render problem

  1. #1
    Registered User BarkingTreefrog's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Utah
    Posts
    104

    FiberFX render problem

    I'm trying to add fur with FiberFX, and I'm following a tutorial by Dan Baker. I've set up the fur without guides for now, but every time I hit F9 to look at the results, the render freezes at 98%. Any ideas on what I can do to get this to render?
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	Screen Shot 2014-05-20 at 2.02.12 PM.png 
Views:	77 
Size:	608.6 KB 
ID:	121942  

  2. #2
    Eat your peas. Greenlaw's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Los Angeles
    Posts
    7,130
    Does it work with Perspective camera? Just curious but why are you using the old classic camera?

    G.

  3. #3
    Registered User BarkingTreefrog's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Utah
    Posts
    104
    That got it Greenlaw! Worked perfectly with Perspective camera. I guess I've been using Lightwave for too long, and just got used to using Classic Camera.

  4. #4
    Eat your peas. Greenlaw's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Los Angeles
    Posts
    7,130
    Cool! Glad that worked. FYI, I think you'll find Perspective camera to be much quicker. Tip: If you want your rendered edges to be similar to what you got with Classic, set Oversample to 0.25 or 0.3. I was told that this value is close to what was hardwired in Classic camera.

    G.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •