Results 1 to 9 of 9

Thread: Vue xStream inside LW - extra Vue plugin added on each scene and more...

  1. #1
    Newbie Member
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Finland
    Posts
    19

    Vue xStream inside LW - extra Vue plugin added on each scene and more...

    I really hope someone here has ANY ideas for this as E-on support claims they have never seen this.
    I have reported this problem already with Vue10/LW11 but it still exists for Vue11.5/LW11.6.

    Here's how to see it:
    Open Layout (default empty scene)
    Add any Vue stuff, like Sphere
    Open Object Properties;Geometry
    You should see one Vue 7 xStream plugin on the list (yes plugin is named 7 even though it is v.11.5)
    Then save the scene (Vue embedded, all as default in Vue as well)
    Now there is another Vue 7 xStream plugin added on each Vue object!
    In addition, the selected item changes usually to Vue Ground plane but can be other as well.

    And this repeats on EVERY scene save AND about every 5 minutes, even in the middle of dragging an object!

    I have tried to start Layout with empty config so there are no extra plugins, then just add Vue plugin but no help. Also disabling autosaves in Vue or LW have no effect on this.

    Can anyone PLEASE help me with this, it is making working with Vue plugin a real pain

  2. #2
    Newbie Member
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Finland
    Posts
    19
    Really? Nobody has ANY ideas for this? Please?

  3. #3
    Heffalump
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Away
    Posts
    3,897
    Yes. It's been a long standing issue. e-on *do* know about this. I've reported it several times. They've declined to fix it up to now, though. It's been there since at least 10.something.
    Inactive.

  4. #4
    Newbie Member
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Finland
    Posts
    19
    Ok, thanks for confirming

    But this is not acceptable for $1995 software so I will pressure them more

  5. #5
    Super Member dwburman's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Washington State, USA
    Posts
    2,880
    I think I've had that problem too.

    In regards to the every 5 minute bit. Do you have auto save in LightWave set to save that frequently?

  6. #6
    Newbie Member
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Finland
    Posts
    19
    Yes I have but I have also tried with autosave disabled both in Vue and Lightwave, no help

    Have you managed to solve the problem or do you have any further info about this problem?
    Last edited by atnreg; 09-28-2013 at 01:51 PM.

  7. #7
    Super Member dwburman's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Washington State, USA
    Posts
    2,880
    I don't think I've looked into as deeply as you have, so I don't think there is anything I can add. Plus, the computer that has Vue 10 installed blew a power supply earlier this week, so I can't even check atm.
    [mr] Dana W. Burman | http://dwburman.com
    Motion Graphics for sale at Pond5 Stock Footage
    Check out my tutorials at Liberty3d.com & my YouTube channel!

  8. #8
    Newbie Member
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Finland
    Posts
    19
    ok so you just live with the bug, right?

    Thanks, I have ongoing process with E-on so let's hope they will finally get it fixed

  9. #9
    Heffalump
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Away
    Posts
    3,897
    Quote Originally Posted by atnreg View Post
    ok so you just live with the bug, right?

    Thanks, I have ongoing process with E-on so let's hope they will finally get it fixed
    This one, yes. They have been more diligent about addressing other issues, but this one hasn't got their attention.
    Inactive.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •