Results 1 to 3 of 3

Thread: Spot Info missing from Node Editor - Displacement

  1. #1
    What do I know? JBT27's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Chester, England
    Posts
    2,250

    Spot Info missing from Node Editor - Displacement

    I have a node tree from someone as an example of something, for displacement, and it uses Spot Info with Part Move. But in 11.6, I cannot see Spot Info in the node list in the displacement node editor. Spot Info with Part Move seems particularly useful, so in its absence, is there another way to output normals and positions of each part?

    Thanks.

    Julian.
    LW 2015.3 Win 10 Pro 64bit

    http://www.take27.co.uk

  2. #2
    Valiant NewTeKnight Matt's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    San Antonio, Texas, USA
    Posts
    13,054
    SpotInfo has been replaced with a persistent 'Info' node, which should show only valid inputs for the node context.
    UI / UX Designer @ NewTek
    __________________________________________________
    www.pixsim.co.uk : LightWave Video Tutorials & Tools


  3. #3
    What do I know? JBT27's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Chester, England
    Posts
    2,250
    Thanks. Yes, I saw that, and that it has Normal output, which seems to be doing to Part Move what the other tree did ... right, now I shall carry on frying my brain.

    Julian.
    LW 2015.3 Win 10 Pro 64bit

    http://www.take27.co.uk

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •