Results 1 to 6 of 6

Thread: Stereo and Depth Field in 11.5?

  1. #1
    Super Member Snosrap's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Ohio, USA
    Posts
    4,923

    Stereo and Depth Field in 11.5?

    How do you get VPR to show these? Seems like it should be simple - fire VPR and play with the controls in the camera panel. Any ideas? Both effects render fine with F9.

  2. #2
    Dude! Dillon's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    San Francisco
    Posts
    503
    Turn off 'draft mode' under the VPR options (small toggle box) next to the drop down (viewport mode), and then turn on DOF / motion blur.
    Video and Animation Auteur

  3. #3
    Super Member Snosrap's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Ohio, USA
    Posts
    4,923
    Thanks!

  4. #4
    RETROGRADER prometheus's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    sweden stockholm
    Posts
    14,595
    My depth of field in vpr doesn´t work suddenly, I think it has..testing with lw 11.03 32 bit, perspective cam, vpr fine render, aa min max 3.
    and the vpr display dof/mblur is checked, but nada...final render works though.

  5. #5
    Super Member dwburman's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Washington State, USA
    Posts
    2,880
    Quote Originally Posted by prometheus View Post
    My depth of field in vpr doesn´t work suddenly, I think it has..testing with lw 11.03 32 bit, perspective cam, vpr fine render, aa min max 3.
    and the vpr display dof/mblur is checked, but nada...final render works though.
    I think you need to be using 11.5+ to get DOF in VPR
    [mr] Dana W. Burman | http://dwburman.com
    Motion Graphics for sale at Pond5 Stock Footage
    Check out my tutorials at Liberty3d.com & my YouTube channel!

  6. #6
    RETROGRADER prometheus's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    sweden stockholm
    Posts
    14,595
    Quote Originally Posted by dwburman View Post
    I think you need to be using 11.5+ to get DOF in VPR
    of course, silly me, Im switching to much between 11.03 and 11,5 ...should of course have known, will have to reload the scene in lw.11.5 or 11.6

    Thanks for the heads up.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •