Results 1 to 4 of 4

Thread: Load Motion File in Modeller - where's it gone?

  1. #1
    Big fan of coffee raw-m's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    London
    Posts
    2,333

    Load Motion File in Modeller - where's it gone?

    The simplest things are just escaping me today and the search isn't bringing up much!

    In Layout, animated an object, File-Save-Save Motion File (what's with the full stops after the options? Makes it looks as though I'm missing half the title and what the option does!).

    Modeler. Go to load motion file, no option! Sure it used to be under Load...

    Where's it gone in LW 11?

  2. #2
    Super Member nickdigital's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Burbank, California USA
    Posts
    4,576
    I don't recall if LW came with one on its own but this is the one I use.
    http://dpont.pagesperso-orange.fr/pl...ns_Lscript.htm
    Mot2Mod
    My opinions and comments do not represent those of my employer.
    Profile piece
    2010 Reel
    'The X's' Reel

  3. #3
    Big fan of coffee raw-m's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    London
    Posts
    2,333
    Thanks, good pointer. I must have dreamt it, I'm sure it bought a motion path in as a spline :-/
    Last edited by raw-m; 01-22-2013 at 02:20 PM.

  4. #4
    Big fan of coffee raw-m's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    London
    Posts
    2,333
    Unfortunately, I'm getting a "Bad magic..." error on mac LW11.0.3. Any other suggestions?

    Forget that - I was being an idiot - works fine!
    Last edited by raw-m; 01-23-2013 at 03:19 AM.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •