Results 1 to 3 of 3

Thread: i have a problem

  1. #1
    Newbie Member
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Serbia
    Posts
    12

    Question i have a problem

    First, my english is not so good so ...
    I've start working in Lightwave last month.
    Everything was OK until today. Today i was trying to import 3DS file in modeler and that's not problem, but on my perspective window has shown up a black line and its covering almost half of the window. I d'ont know what i've done and i d'ont know what to do with that. Please help me!!!!!!!

    Just one more thing, this is my very first model i've made so i wanna know what you think about (how it looks).


    Note: Corvette is from scene i've downloaded from some site.
    I use it just to see is the model i've made near the others.
    Attached Images Attached Images
    • File Type: jpg z4.jpg (122.9 KB, 206 views)

  2. #2

    jovicics

    I don't know about your language skills, but it appears to me that you have succeded in creating a respectable model of that your car. I'm a gear head as well as a newbie to LW. Looks loke a fine job to me......but maybe the wheel could use a little more depth and detail to make it more convincing.

    Oh well, what do i know......i'm new to this sort of thing. Sorry i couldn't be more helpful.

    Mel

  3. #3
    Newbie Member
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Serbia
    Posts
    12
    Thanks.
    I'm sure there is much more to do on improvment of way that my car looks like.
    But my main problem is still same.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •