Results 1 to 6 of 6

Thread: Fiber FX issues...

  1. #1
    CG Generalist akademus's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Dubai, UAE
    Posts
    1,606

    Fiber FX issues...

    OK, I have series of 10 scenes that need fur applied to two objects. So, I made my settings in Fiberfx, save them and go on loading in each scene.

    Everything works fine, I load the scene, activate fiberfx, active the two models load the settings - good to go.

    Until I reach last two scenes. At first fiber fx won't render at all, even in a status. Then it says it renders, but no results. Each time I start the plugin it shows list of objects in different order. Eventually, it crashes LW.

    Same on 32, 64 intel, same on mac.

    Now I can't finish the project. Aaaarrgh....

    Any ideas? Pleaaaase...
    Senior CG Artist, Optix Digital Pictures
    Demo Reel
    Behance
    Web folio
    LinkedIn

  2. #2

  3. #3
    Super Member SplineGod's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Hastings, New Zealand
    Posts
    7,731
    Thats why I dont use FFX. Its unreliable.
    I would highly recommened sasquatch.

  4. #4
    Engineer/Entrepreneur Sekhar's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Pasadena, CA
    Posts
    2,124
    I've seen this happen when objects get updated/messed up after FFX is applied. Try deleting the offending objects and reloading them (replace object won't do). E.g., see this thread.

  5. #5
    CG Generalist akademus's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Dubai, UAE
    Posts
    1,606
    Quote Originally Posted by Jockomo View Post
    triple your polys?
    Its Subd mesh...

    Quote Originally Posted by SplineGod View Post
    Thats why I dont use FFX. Its unreliable.
    I would highly recommened sasquatch.
    Hey Larry, well, I'd use sasquatch normally, but I wanted to try fiberfx and now client loves it and i can't pull back...

    Quote Originally Posted by Sekhar View Post
    I've seen this happen when objects get updated/messed up after FFX is applied. Try deleting the offending objects and reloading them (replace object won't do). E.g., see this thread.
    I'l try that. I have that same issue object showing 0 everything. Thanks.
    Senior CG Artist, Optix Digital Pictures
    Demo Reel
    Behance
    Web folio
    LinkedIn

  6. #6
    Super Member
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Augusta, GA(usa)
    Posts
    567
    Friend:

    I had problems with FFX too. I applied FFX to an object and it rendered super..but when animated and moving close to the camera the fur got all messed up and the object looked screwed up.
    I was really sad...I guess I have to save money for Sasquatch.

    rednova
    -Mobilis In Mobile-

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •