Results 1 to 4 of 4

Thread: LiveSet - Caught_in_the_net - watermark

  1. #1

    LiveSet - Caught_in_the_net - watermark

    LiveSet an example. That includes watermark.
    This can be done work for demonstrations
    I hope you like it.

    download here: http://www.ultimatetv.es/Caught_in_the_net_watermar.zip

    The largest store in internet LiveSet... Join with your creations and works.
    www.UltimateTV.es
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	UltimateTV_1.jpg 
Views:	633 
Size:	76.4 KB 
ID:	60557   Click image for larger version. 

Name:	UltimateTV_2.jpg 
Views:	806 
Size:	99.6 KB 
ID:	60558   Click image for larger version. 

Name:	UltimateTV_3.jpg 
Views:	668 
Size:	94.4 KB 
ID:	60559  

  2. #2
    He said "member" Kurt_Henning's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Larrytown, KansASS
    Posts
    296
    I am having issues loading this into TCP v2. I get the set to copy into the VSFX folder, but there is not a newtek info folder. Perhaps this is not needed. I can get the widest focal length to load, but none of the other focal lengths. After I choose the LS, you usually choose "Center, Right, Left, Closeup, etc." When I try to choose yours, it seems ghosted.

    In spite of this, it loads the wide shot, that looks very cool. The multimonitor look, and the "scan lines" added are nice touches.

    There is an another interesting anomlie, but the TCP v2 wll only allow me to patch this set VIA composite. If I use y/c, it disappears. If this is clever copy protection, hats off.

    I don't know how in the world you did that.

    I am going to redownload your file, and try in on my VT5 and reload on the tCP. I guess it has moved?

    I am pals with Jose, and I try to test his sets when they need testing.

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    España
    Posts
    22
    Quote Originally Posted by Kurt_Henning View Post
    I am having issues loading this into TCP v2. I get the set to copy into the VSFX folder, but there is not a newtek info folder. Perhaps this is not needed. I can get the widest focal length to load, but none of the other focal lengths. After I choose the LS, you usually choose "Center, Right, Left, Closeup, etc." When I try to choose yours, it seems ghosted.

    In spite of this, it loads the wide shot, that looks very cool. The multimonitor look, and the "scan lines" added are nice touches.

    There is an another interesting anomlie, but the TCP v2 wll only allow me to patch this set VIA composite. If I use y/c, it disappears. If this is clever copy protection, hats off.

    I don't know how in the world you did that.

    I am going to redownload your file, and try in on my VT5 and reload on the tCP. I guess it has moved?

    I am pals with Jose, and I try to test his sets when they need testing.
    I have checked the set. And if it is true there is an error. (Hence having problems)
    I wanted to compress the whole set, to avoid excessive weight file. Rar (Reduce your weight by eliminating some focal)
    For that reason does not work correctly.

    Now do not delete files (full), to avoid failures.

    download here: http://www.ultimatetv.es/watermark.rar


    Quote Originally Posted by Kurt_Henning View Post
    There is an another interesting anomlie, but the TCP v2 wll only allow me to patch this set VIA composite. If I use y/c, it disappears. If this is clever copy protection, hats off.
    There is no intention to make this happen…
    The problem must be caused by the lack of files.

    The only intention was to add multiple layers (Textures) in Live and FX. To leave a permanent mark.
    I hope that now you can prove it without problems.

  4. #4
    Registered User
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    España
    Posts
    22

    Post

    .

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •