Results 1 to 4 of 4

Thread: Quicktime properties in SE??

  1. #1
    Gentleman Aegis's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    The Fortesque Mansion
    Posts
    1,029

    Quicktime properties in SE??

    Anyone else not get the Quicktime codec properties when you click on the little 'c' in the custom render panel?

    Trying to output a H264 Quicktime but being unable to set the quality to 'best' it's looking like total a**

    Latest version of (non-iTunes) QT - 7.3.1, Vista Ultimate x32 and SE 1.5.1
    "Special power!"

    Andrew G. Morgan ~ CG Gunslinger
    Survivor Films Ltd.
    London, UK
    Click here to email me!

  2. #2
    XDCAM HD production ScorpioProd's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Albany, NY
    Posts
    4,346
    Yeah, that's just the way it is.

    Remember, SpeedEDIT doesn't actually use the "real" QT to do its QT encoding. I would recommend using QT 7 Pro directly.

    I can't encode H.264 without controls, either.
    Eugene
    Scorpio Productions

  3. #3
    Gentleman Aegis's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    The Fortesque Mansion
    Posts
    1,029
    Hi Eugene - thanks for confirming that I'm not going crazy (yet!) - may I ask what format you export to prior to Quicktime encoding? QTPro doesn't seem to like SE's AVI "wrapper" or the SpeedHQ AVIs...
    "Special power!"

    Andrew G. Morgan ~ CG Gunslinger
    Survivor Films Ltd.
    London, UK
    Click here to email me!

  4. #4
    XDCAM HD production ScorpioProd's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Albany, NY
    Posts
    4,346
    Hmmh... Good question...

    Honestly, I haven't tried to do it in a long time.

    I think last time I did it I exported to a QT DV format to bring it out of SE.
    Eugene
    Scorpio Productions

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •