Results 1 to 4 of 4

Thread: Issues with Open Beta

  1. #1
    Newbie Member eureka's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    53
    Blog Entries
    1

    Issues with Open Beta

    Hi Guys

    Im having issues with Open Beta.
    I cant get out of Discovery.
    When i enter the Serial, it dont allow me to use the full version.
    Is anyone else having this issue 9.3.1 Open Beta.

    thxs in advance

  2. #2
    Old Dog Learns New Tricks RudySchneider's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Lincoln, CA
    Posts
    1,307
    9.3.1 is in formal release, the Open Beta period is over. Though, I don't really understand why Newtek still has it as a downloadable, along with the formal release, which is just below it.

    By the way, I see, by another post you made, that you're an old-time (5.5) user. Have you purchased LightWave 9?
    Last edited by RudySchneider; 12-22-2007 at 06:44 PM.
    There are no problems, only opportunities...

  3. #3
    Newbie Member eureka's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    53
    Blog Entries
    1
    I purchased V8, which one have u purchased...

  4. #4
    Super Member Cougar12dk's Avatar
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Denmark
    Posts
    1,078
    Blog Entries
    1
    You can't use the permanent license in an Open Beta version. You'll have to download the final 9.3.1 from further down the page.
    Core i7-3770K 3.5Ghz, @ 4.181GHz
    16GB DDR3 PC3-12800 - 1600Mhz
    Gigabyte GeForce GTX 1060 WindForce OC 6GB GDDR5 PCIe-3.0 x16
    Windows 10 Professional 64bit

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •