Page 4 of 56 FirstFirst ... 234561454 ... LastLast
Results 46 to 60 of 832

Thread: Extra Buffer nodes

  1. #46
    Yo Denis,

    after other tests, it seems it doesn't work with radiosity : artefact appears.
    It's not possible to put a save path in the buffer 4 : you can only save at the root.

  2. #47
    Member
    Join Date
    May 2006
    Location
    France
    Posts
    4,075
    Quote Originally Posted by vbk!!!
    It's not possible to put a save path in the buffer 4 : you can only save at the root.
    This has been fixed for x32 ExtraBuffer nodes.

    after other tests, it seems it doesn't work with radiosity : artefact appears.
    Depends of your setup, and what you expect to do,
    but I don't think this kind of thing could be solved
    inside the Store Extra Buffer node, this is like filtering reflections,
    unexpected rays should be stopped with Spot Info and Logic nodes,
    and I know this is a more complicated and tedious setup.

    Denis.

  3. #48
    Member
    Join Date
    May 2006
    Location
    France
    Posts
    4,075
    Updated Extra Buffer nodes (x32):
    works now for rendering image sequences.

    Pixel Filter node editor (x32) has also been updated,
    didn't output original alpha by default (no alpha connection).

    Denis.

  4. #49
    do you ever sleep ?

    great work !
    www.bytehawk.net

    1 : Imac 27’ I7 mid 2017 8Gb ram

  5. #50
    Member
    Join Date
    May 2006
    Location
    France
    Posts
    4,075
    No didn't sleep this night...
    especially because last updates broke somethings
    in nodePixelFilter and ExtraBuffernodes,
    prewiew of ExtraBuffer was lost in both Filter Editor.
    Hope that fixes I made today (x32 not fully tested)
    stabilize this steps.


    Denis.

  6. #51
    rendering image sequences is ok now ... BUT
    There is a big problem with Storebuffer :
    It makes Lightwave become unstable and buggy
    -when you turn on AS
    -when you turn on Photoreal MB
    the main render is crap and jaggy ( similar to the render of the buffer of old version of this plug) even if you don't render anything with the getbuffer.
    The simple fact to link something to the storebuffer is enough.
    For me , if i don't connect anything to it, my lightwave crash during the render.

  7. #52
    Member
    Join Date
    May 2006
    Location
    France
    Posts
    4,075
    I was clear enough about AS and MB and especially with
    9.2 MB in the short doc, may be you need that I repeat
    this is a limitation of evaluating something related to
    the LW final rendering and unaccessible data related
    to various sampling method from a surface node.
    I will study what you say about this crash,
    but I can't promise more development.

    Denis.

  8. #53
    Member
    Join Date
    May 2006
    Location
    France
    Posts
    4,075
    Quote Originally Posted by vbk!!!
    For me , if i don't connect anything to it, my lightwave crash during the render.
    Not reproductible here, no crash, but this doesn't mean that
    this will never occur.

    I was lucky with the last fix and I think I have made all
    my possible to stabilize these nodes with the LW SDK.
    AA and MB are limited ("Force...") and you know there are
    not implemented in current LW Buffers, so don't expect more
    from me, wait for something else from future LW enhancements
    or Michael Wolf with its excellent exrTrader layer buffering.

    Denis.

  9. #54
    obfuscated SDK hacker Lightwolf's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Stuttgart, Germany
    Posts
    13,636
    Quote Originally Posted by dpont
    ...or Michael Wolf with its excellent exrTrader layer buffering.
    Hehe, I'll probably run into exactly the same problems

    Cheers,
    Mike

  10. #55
    your doc is clear Denis.
    I turned on AS and MB after uncheck the nodefilter.
    your plug is really interesting so i am frustated to get problem with it.
    i know you make your best,as always.

  11. #56
    Super Member eyelandarts's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    florida
    Posts
    301
    hey guys, its nice to see this getting better and better. Im sorry I have been out of it for a few days but will be back to testing it soon after I finish a project. Cant wait to test out sequences.

  12. #57
    Btw, there's a new update on Denis' web site



    Gerardo

  13. #58
    A BUG PLANET. duke's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    708
    I'm having trouble with this on the network. Using LW 9.2, it won't spit out the files i've told it to. It works fine locally (and spits out the tga I told it to) but doesn't spit out any files at all on the network. All the saving is being done using Get Buffers.

  14. #59
    Member
    Join Date
    May 2006
    Location
    France
    Posts
    4,075
    I have tested output on a virtual network only,
    but this is strange, since it takes the full path
    for saving, if you are using UNC path, that
    should work.

    Denis.

  15. #60
    A BUG PLANET. duke's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    708
    Oh I had to plug it into one of the channels in the Node Image Filter for it to activate or something. Odd that it worked regardless locally.

Page 4 of 56 FirstFirst ... 234561454 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •