Results 1 to 7 of 7

Thread: LW 9 Won't work :(

  1. #1
    Registered User ruud's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    The Netherlands
    Posts
    375

    LW 9 Won't work :(

    I received my copy today, and installed it properly with the USB dongle and the new Sentinel drivers.

    Then I went to Newtek.com to registrate, I filled in my info (serial number and dongle scan) and went on to the licence key.

    It said it created (written) my licence key, but when I startup LW it says I'm in Discovery mode.

    Now I went over it again and saw my dongle scan has changed from 4 digits to 5. So I wanted to change my registration, but that isn't possible, this version is already registred, and there seems to be no way back?

    What can I do, NT Europe is closed and I want to get LW started.

    Greetz

    Ruud
    Ruud Zeelenberg

    WizzArt Animations

  2. #2
    Registered User ruud's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    The Netherlands
    Posts
    375
    I get it, my LPT dongle was still in the computer together with the new USB dongle. Now it only works with the old dongle...

    How can I reverse this to work with my new USB dongle..

    Ruud Zeelenberg

    WizzArt Animations

  3. #3
    Rasterbator Bog's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Los Angeles, USA
    Posts
    4,096
    That'll be a case of generating a new licence.key - I don't know if NTUS will do that for you, NTEur being closed (are they? Strange) - but they might given the circumstances. Phone or email and ask.

    In the meantime, stick with the parallel dongle, I guess.
    Mark Hennessy-Barrett
    www.imaginetix.co.uk
    www.shaxam.com
    ...and then I was on fire.

  4. #4
    Could it be they just closed for lunch?
    Brent

  5. #5
    Valiant NewTeKnight Matt's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    San Antonio, Texas, USA
    Posts
    13,055
    Not so sure, not heard anything from Ben lately, Ben, hello!!!????
    UI / UX Designer @ NewTek
    __________________________________________________
    www.pixsim.co.uk : LightWave Video Tutorials & Tools


  6. #6
    Yes, He hasn't been around for a few days
    Brent

  7. #7
    Registered User ShawnStovall's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    MI
    Posts
    1,229
    His profile says he was on yesterday.
    Triboot-

    XP:Work, play, ect.
    Vista:... I don't know.
    Ubuntu: Developing on Linux also...

    Pentium 4 2.8 GH
    GeForce 7600 256 MB AGP 8x
    Driver:163.75(WinXP)
    1 GB RAM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •