Results 1 to 9 of 9

Thread: request: vtwipebuilder.dll

  1. #1

    request: vtwipebuilder.dll

    Please, does anybody could send me this file?

    Is that dll the only file needed to run the filter?

    If not i would apreciate if you send my the files needed.

    Thanks in advance.

  2. #2
    Broadcast Engineer tonsofpcs's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Binghamton, NY
    Posts
    213
    If I recall correctly, it may be on one of the Toaster CDs or hidden somewhere in the VT# or Aura directory.
    tonsofpcs (Eric Adler)
    http://www.videoproductionsupport.com/

    Amiga will last Forever!

  3. #3
    Quote Originally Posted by tonsofpcs
    If I recall correctly, it may be on one of the Toaster CDs or hidden somewhere in the VT# or Aura directory.
    I couldn't find it in the aura directory, running a standalone version right now. So i can't get it in VT

  4. #4
    Not even a soul?

  5. #5
    Newbie Member
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Franklin, MA
    Posts
    15
    Did you ever find the file that you were looking for? I'm using VT[5] and Aura 2.7, which it seems is missing the plug-in, so I was hoping to find it as well.

    Please let me know if you had any luck. Thanks!

  6. #6
    'the write stuff' SBowie's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    The stars at night are big and bright
    Posts
    19,650
    It's pretty small, so I'm going to go out on a limb and stick it up here. Once John (or anyone in authority) clears up if/where it can be found, feel free to delete this post.
    --
    Regards, Steve
    Forum Moderator
    ("You've got to ask yourself one question ... 'Do I feel lucky?' Well, do ya, spammer?")

  7. #7
    Registered User SteelPicR's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Arkansas
    Posts
    129
    Cronzio,

    I sent you a PM but looks like your covered.
    Robby

  8. #8
    Registered User
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Oregon
    Posts
    47
    Steve, (or gang)
    This may be slightly OT, but can I use Aura to build a 16X9 .dve for use in VT5?

  9. #9
    Registered User
    Join Date
    May 2004
    Location
    Vancouver, WA
    Posts
    1,585
    Yes you can. Just bring in anamorphic 720x486 elements. I do it all the time.

    Kris

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •