Results 1 to 5 of 5

Thread: Importing AI files isn't working in 8.2

  1. #1
    Newbie Member
    Join Date
    May 2004
    Location
    El Paso, Texas
    Posts
    79

    Importing AI files isn't working in 8.2

    I am trying to import some Illustrator vector files via EPSF Loader and I see the progress bar at the bottom of the interface working as if there is something loading, but I don't see anything loaded up and I should be getting a mark on my first layer showing me that there is something loaded but I don't see one.
    I have tried re-loading the plug-in to no avail.
    I had absolutely no problems doing this in LW8.
    Any suggestions?

    Art Rayon
    TLG Studios

  2. #2
    Newbie Member
    Join Date
    May 2004
    Location
    El Paso, Texas
    Posts
    79
    Got it to work by unchecking Auto Axis Drill and Auto Center.
    Weird.......must be a bug.
    I did let tech support know.

    Carry on.

    art

  3. #3
    Valiant NewTeKnight Matt's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    San Antonio, Texas, USA
    Posts
    13,057
    Just tried it, yep, seems that if 'Auto Axis Drill' is checked nothing imports, turning it off made it work.
    UI / UX Designer @ NewTek

  4. #4
    YES i can confirm this. I just tested and in Lw 8.0.1 no such problems. LW 8.2 EPS importer obviously have some issue but it's popup window claims it's version 2.1 as is in Lw 8.0.1 so something is fishy there .

    BTW if you swtich to "Convert to: Poly lines" it will work with Auto Axis drill but not for other modes while in 8.0.1 it works.

    Report this as BUG.
    RAM-Studio
    WS - Dual Xeon E5-2698v4/128GB/Win10x64/4xRTX 2080Ti
    My LWM Video Car Modeling Tutorial

  5. #5
    Super Member Silkrooster's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Northern New York
    Posts
    5,254
    I tried it a few days ago with text and the text that was suppose to be delete was visible, but the rest of the text looked like splines in the ortho windows. I also found that the ai format works better than eps. or was it the other way around. Oh how my mind slips.
    I do think there is some type of bug as this did not happen in earlier versions.
    Silk
    Silkrooster.com - temporarily offline due to updating...
    Spinquad Forum - Closed Sorry...
    lightwave-resources.pdf - - temporarily offline due to updating...

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •