Results 1 to 3 of 3

Thread: after powering up the 860 restarts ocne during bootup

  1. #1
    Registered User bbailey's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Odessa, Texas
    Posts
    518

    after powering up the 860 restarts ocne during bootup

    My 860/855 has been modified with an SSD startup drive and two new power supplies. Not every time but occasionally, it will start to boot once powered on, but then appear to shut down before coming back on and booting by itself. It's always rebooted when this occasionally happens but causes me to question it. Any ideas?
    Tricaster 860 and CS
    3Play 330 and CS

    Sony PMW-EX3 HD-SDI
    6-Sony HXR-NX5 HD-SDI
    Sony Z1-U Component to HD-SDI
    GoPro Hero4 HDMI to HD-SDI
    Post-Production FCP7 & FCPX NLEs
    2-AJA KI PROs

  2. #2
    Registered User bbailey's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Odessa, Texas
    Posts
    518
    Sorry..."starts once again after starting to boot."
    Tricaster 860 and CS
    3Play 330 and CS

    Sony PMW-EX3 HD-SDI
    6-Sony HXR-NX5 HD-SDI
    Sony Z1-U Component to HD-SDI
    GoPro Hero4 HDMI to HD-SDI
    Post-Production FCP7 & FCPX NLEs
    2-AJA KI PROs

  3. #3
    Registered User bbailey's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Odessa, Texas
    Posts
    518
    No problems as such. But the fact that it occasionally restarts during boot up makes me uneasy.
    Tricaster 860 and CS
    3Play 330 and CS

    Sony PMW-EX3 HD-SDI
    6-Sony HXR-NX5 HD-SDI
    Sony Z1-U Component to HD-SDI
    GoPro Hero4 HDMI to HD-SDI
    Post-Production FCP7 & FCPX NLEs
    2-AJA KI PROs

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •