Results 1 to 4 of 4

Thread: Messed up panels in older plugins - fixable?

  1. #1
    Registered User WaveRider's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    origin
    Posts
    27

    Question Messed up panels in older plugins - fixable?

    Greetings,

    I recently dug through some older plugins and I noticed how some of them have buggy panels i.e. panels that are extremely tall or wide so that you can't reach elements on the UI or confirm your inputs. Is there any way to (externally) force LW panels to a certain size and/or position?

  2. #2
    Super Member vncnt's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Amsterdam
    Posts
    1,785
    You could try fiddling the ui_screen_scale_factors parameter:

    "C:\Program Files\NewTek\LightWave_2020.0.2\bin\Layout.exe" --ui_screen_scale_factors=1;1.333 -0

    In this example I use "1;1.333" to compensate for the 33.3% higher resolution of my 2nd screen, on the right side.
    Works in Modeler too.

  3. #3
    Registered User WaveRider's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    origin
    Posts
    27
    Quote Originally Posted by vncnt View Post
    --ui_screen_scale_factors=1;1.333
    Thanks! I assume the ui_screen_scale_factors switch only works with newer version of LW?! 2015 (and anything older) does not seem to recognize it.

  4. #4
    Still...Absolute Amateur scallahan1's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    NH
    Posts
    269
    Yes,

    This was introduced in 2019 version

    HiDPI Display Support

    Steve

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •