Results 1 to 3 of 3

Thread: TC1 Comp problem - wont quit dissolving

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    Atlanta
    Posts
    361

    TC1 Comp problem - wont quit dissolving

    I have 3 keyers active on ME1. DSK 1-3. At different times, I want to CUT between the keys. Built each state with CUTS on the keyers and CUTS on the background trans, and saved them as comps. Saved them to macros and programmed my Xkeys to fire a macro on a corresponding keystroke

    ME2 has another two keyers active. Both are cuts. Both have been saved as "active" and saved that as a comp. Then programmed an Xkeys trigger to hit a macro that recalls the comp.

    Loading a comp will dissolve 2 of the three keys. No matter what I have selected or programmed in the comp. It's cuts everywhere.

    Odder still, rebuilding each comp with cuts corrects the issue and they cut correctly on ME1. As soon as I load the comp on ME2, the dissolves come back on ME1.

    Any ideas?

  2. #2
    Registered User
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    Atlanta
    Posts
    361
    Here's a video of the issue in-action

    https://photos.app.goo.gl/CTnZqKXyAP5nJGSL9

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    Atlanta
    Posts
    361
    Quote Originally Posted by dhodlick View Post
    Here's a video of the issue in-action

    https://photos.app.goo.gl/CTnZqKXyAP5nJGSL9
    But wait - it gets weirder!

    Rebuilt everything and used a dissolve with a 0 frame duration and everything works peachy. Cuts as it should. So it seems like the cut function is bugged in a comp recall?

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •