Results 1 to 3 of 3

Thread: lightwave 2020 rendering Problems

  1. #1

    lightwave 2020 rendering Problems

    Testing lw2020 for interior, And really strugling with cacheing the primary irradiance cache.
    As the manual says, bake the seccendary first, this just takes less then 4min.
    But the primery cache takes for ever, and dont seem to manage to complete. After a surtain point the cpu seems to not doing any work, since the temperature of the cpu falls down to idle temps. But the utilization says 100%.
    Click image for larger version. 

Name:	gi.jpg 
Views:	28 
Size:	229.5 KB 
ID:	147996
    Click image for larger version. 

Name:	render screenshot.jpg 
Views:	62 
Size:	640.6 KB 
ID:	147997
    Click image for larger version. 

Name:	screnshot.jpg 
Views:	38 
Size:	1.21 MB 
ID:	147998

    as you see its just the standard settings for Gi, only changed the angular tolerance.

    - - - Updated - - -

    btw, the vpr is insanly fast compared to 2019.
    I'm a Norwegian photographer, check out my web site www.fotofashion.no

  2. #2
    Frequenter
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Munich
    Posts
    507
    A admittedly very wild guess: When you say VPR is fast is it possible that it has to do with the harddisk you are writing to? Any chance it is full or asleep?!? Have you tried another disk?

  3. #3
    Quote Originally Posted by fishhead View Post
    A admittedly very wild guess: When you say VPR is fast is it possible that it has to do with the harddisk you are writing to? Any chance it is full or asleep?!? Have you tried another disk?
    I have the cache on an m.2 drive that is active. And not allowed to go to sleep in my power plan.
    I'm a Norwegian photographer, check out my web site www.fotofashion.no

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •