Results 1 to 5 of 5

Thread: Installed Catalina, now it says my license isn't usable

  1. #1
    there is no sanctuary....
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Rochester Hills, MI USA
    Posts
    476

    Installed Catalina, now it says my license isn't usable

    ...anyone else had this problem? 2019.1.4

    Thanks,
    Bill
    Bill Carey

    I7 6700K 4.0 ghz
    Win10 Pro 64bit
    32gig Ram
    Nvidia GTX 980 4 gb 417.71
    LW 2019.1 x64
    Space Navigator

  2. #2
    there is no sanctuary....
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Rochester Hills, MI USA
    Posts
    476
    Never mind, figured it out.
    Bill Carey

    I7 6700K 4.0 ghz
    Win10 Pro 64bit
    32gig Ram
    Nvidia GTX 980 4 gb 417.71
    LW 2019.1 x64
    Space Navigator

  3. #3
    ack ack Markc's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    England
    Posts
    1,419
    What was the problem, for any other users reference?
    Looks like your sig needs updating......
    Mac Pro (2010) OSX 10.13 RX580 Pulse LW2019 LWCad 2018

  4. #4
    there is no sanctuary....
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Rochester Hills, MI USA
    Posts
    476
    I was running LW on my PC too, so my license was used. Shut it down and all was right with the Mac.

    My sig is still ok, I just take the laptop to work occasionally to start a model or just doodle. It’s a 13 inch, hard to do much more than that on it.
    Bill Carey

    I7 6700K 4.0 ghz
    Win10 Pro 64bit
    32gig Ram
    Nvidia GTX 980 4 gb 417.71
    LW 2019.1 x64
    Space Navigator

  5. #5
    ack ack Markc's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    England
    Posts
    1,419
    It’s always the simple fixes hey.............
    Mac Pro (2010) OSX 10.13 RX580 Pulse LW2019 LWCad 2018

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •