Results 1 to 8 of 8

Thread: NDI 4 issues with TC1

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Paris
    Posts
    11

    NDI 4 issues with TC1

    Hi,

    I have upgraded my TC1 to the last build, installed NDI Tools 4 and still no success receiving an image from the NDI HX Camera app (iOS).

    I can select my iPhone as a source in the popup menu of any input but it brings the splash screen with the message "To access this NDI stream, please update the receiver software to a version prepared using the NDI 4 SDK (or better)" Although, I can get a nice image from the phone in the NDI Monitor included with the NDI tools...

    Is there some recommandation to perform a good instal of the NDI HX drivers included in the NDI Tools in the TC1 ?

    Thanks in advance

  2. #2
    Senior Integrated Production Specialist
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    NewTek
    Posts
    1,713
    Installing NDI tools on TriCaster does not effect the version of NDI that TriCaster software is using.
    Zane Condren
    Senior Integrated Production Specialist

  3. #3
    'the write stuff' SBowie's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    The stars at night are big and bright
    Posts
    19,396
    My understanding is that new a TC version is impending, should solve this.
    --
    Regards, Steve
    Forum Moderator
    ("You've got to ask yourself one question ... 'Do I feel lucky?' Well, do ya, spammer?")

  4. #4
    Registered User
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Paris
    Posts
    11

    thanks but

    Thanks for this answer. As I told you I upgraded my TC1 following this article https://support.newtek.com/hc/en-us/...ng-TC1-Updates. Still I have the splash screenClick image for larger version. 

Name:	IMG_2457.JPG 
Views:	9 
Size:	601.5 KB 
ID:	146106

    What can be wrong ?

  5. #5
    'the write stuff' SBowie's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    The stars at night are big and bright
    Posts
    19,396
    Quote Originally Posted by videogotz View Post
    Thanks for this answer. As I told you I upgraded my TC1 following this article https://support.newtek.com/hc/en-us/...ng-TC1-Updates. Still I have the splash screenClick image for larger version. 

Name:	IMG_2457.JPG 
Views:	9 
Size:	601.5 KB 
ID:	146106

    What can be wrong ?
    Refer to my prior response, please.
    --
    Regards, Steve
    Forum Moderator
    ("You've got to ask yourself one question ... 'Do I feel lucky?' Well, do ya, spammer?")

  6. #6
    Registered User
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Paris
    Posts
    11
    Sorry Steve, my english is not fluent and your answer was clear.
    I understand now that vers 7.0 of TC1 doesn't include NDI 4.0 and we will have to wait until next release (7.1).

    Please hurry up Newtek !

  7. #7
    'the write stuff' SBowie's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    The stars at night are big and bright
    Posts
    19,396
    De rien.

    I'm expecting another 7-0 release before 7-1, just fyi.
    --
    Regards, Steve
    Forum Moderator
    ("You've got to ask yourself one question ... 'Do I feel lucky?' Well, do ya, spammer?")

  8. #8
    Registered User
    Join Date
    Jan 2018
    Location
    Winter Park
    Posts
    317
    7-0-191008 (October 8, 2019) looks like the 7-0 update with NDI-4 dropped last night :-)

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •