Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 32

Thread: LightWave 3D 2019.1.3 is Available Now

  1. #16
    there is no sanctuary....
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Rochester Hills, MI USA
    Posts
    471
    [QUOTE=Markc;1578195]Bit of wierdness in Modeler.
    If I multi-select layers at the top of the window with shift, they turn on/off in the view, but they do not select in the layers panel unless I close/open the layers panel or minimise/expand the tree.[/QUOTE

    Same issue in windows, I turned it in.
    Bill Carey

    I7 6700K 4.0 ghz
    Win10 Pro 64bit
    32gig Ram
    Nvidia GTX 980 4 gb 417.71
    LW 2019.1 x64
    Space Navigator

  2. #17
    The Hub seems to be working for me now.
    Tim Parsons
    Technical Designer
    Sauder Woodworking Co.

    http://www.sauder.com

  3. #18
    A.K.A "The Silver Fox" Gungho3D's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Oztralia
    Posts
    419
    Quote Originally Posted by Chuck View Post
    ...
    Availability & Pricing
    LightWave 3D 2019.1.2 for Windows and Mac OS is available now for USMSRP $995.
    Hey Chuck did I miss something or has the purchase price jumped significantly?

    This is not actually a complaint, just wondering ...

  4. #19
    Super Member JohnMarchant's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Murcia, Spain
    Posts
    3,017
    Still have issues with the hub. Sometimes it starts, sometimes it does not. Other times it starts but then when i click to launch the other app it says its not connected.
    Dell XPS 15
    15.6-inch (3840 x 2160) 4K 282ppi IPS LCD
    Intel i7 7700HQ 2.8GHz
    Windows 10 64Bit
    NVidia GeForce GTX 1050 Ti
    1TB SDD
    32Gb Ram

    LightWave 2019.03

    Very nice Laptop

  5. #20
    Registered User Wickedpup's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Under the bed
    Posts
    401
    Quote Originally Posted by Gungho3D View Post
    Hey Chuck did I miss something or has the purchase price jumped significantly?

    This is not actually a complaint, just wondering ...
    Yeah, looks like it has increased. With all things going on (Blender, subs,etc) a price hike seems unrealistic IMO.....

  6. #21
    Super Member Qexit's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Warrington, UK
    Posts
    1,078
    Quote Originally Posted by Gungho3D View Post
    Hey Chuck did I miss something or has the purchase price jumped significantly?

    This is not actually a complaint, just wondering ...
    The price for a full license is the same now as it was back in January when LW2019 was first released, i.e.

    https://forums.newtek.com/showthread...t=#post1562598

    Availability & Pricing
    LightWave 3D 2019 for Windows and Mac OS is available now for USMSRP $995.

    The upgrade price has increased as the initial launch cost and the other discounted offer in August when LW2019.1 was released have now expired, so upgrades (unless you are still on a long-standing earlier deal) are now back at their full prices:

    $495 (USD plus TAX/VAT where applicable) Commercial Upgrade from LightWave 2018*
    $595 (USD plus TAX/VAT where applicable) Commercial Upgrade from previous version

    $95 (USD plus TAX/VAT where applicable) Educational Upgrade
    $295 (USD plus TAX/VAT where applicable) 5-Seat Lab Pack Upgrade

    * Special LightWave 2018 upgrade price currently only available on lightwave3d.com
    Kevin F Stubbs

    Remember...one size does NOT fit all

  7. #22
    NewTek Social Media Chuck's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    San Antonio, TX
    Posts
    6,399
    Quote Originally Posted by Gungho3D View Post
    Hey Chuck did I miss something or has the purchase price jumped significantly?

    This is not actually a complaint, just wondering ...
    That's the price for a full seat, has been for several years; if you were thinking that upgrades got more expensive, not the case.
    Chuck Baker
    Senior Manager of Communications
    NewTek, Inc., Vizrt Group
    NewTek.com
    LightWave3D.com
    NewTek USA Facebook
    Twitter
    LinkedIn
    Software Developer's Dilemma: The better the new feature, the more feature requests it will generate. - C. Baker
    Please note that any statements regarding future product development are forward looking and subject to change without notice.

  8. #23
    Super Member Earl's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Beaverton, Oregon
    Posts
    1,242
    Fantastic news!! I'll get this installed pronto.

  9. #24
    Curmudgeon in Training Ma3rk's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Near Beaverton, OR
    Posts
    1,434
    Quote Originally Posted by JohnMarchant View Post
    Still have issues with the hub. Sometimes it starts, sometimes it does not. Other times it starts but then when i click to launch the other app it says its not connected.
    Wonder if something else is interfering. It's been hyper stable for me.

    Been "stress testing" of sorts with a model that's 8+ Gb in poly count. Not speedy, but I've been able to send from Layout to Modeler, make some tweeks, Sync, AND IT DOES!!!
    "Never be a cat in a cartoon. Never." Chief Wiggum

  10. #25
    Super Member Chris S. (Fez)'s Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Virginia
    Posts
    2,955
    Working here as well.

  11. #26
    Super Member Kryslin's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Prescott, IA
    Posts
    1,520
    A possibility is your firewall rules; I had to manually edit mine to get hub <> Modeler <> Layout all talking to each other (Avast Internet Security is what I'm running...)
    --------
    My Scripts for Lightwave
    Intel Core i7 960 @3.20 Ghz, 24 GB ram, EVGA 6GB GTX980Ti "Classified" driving 2 x HP LA2405.

  12. #27
    Registered User fuzzytop's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Glocca Morra
    Posts
    24
    I’d like to know the answer to this as well…

    Does lightwave plan on releasing updates to Unreal Bridge to keep up with Unreal Engine updates?

    Or does it become another Nevron Motion… good idea, abandoned to the trash…
    Lightwave 2015 & 2019 (Mac & Win)
    High Sierra & Windows 10 (Bootcamp)
    Mac Pro 2009
    32 GB ram
    2 NVIDIA Quadro K5000s

  13. #28
    Worms no more! Free fun! Dodgy's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Sydney
    Posts
    8,276
    There have already been updates to the unreal Bridge. In your 3rd part support directory there are releases for 4.19-4.22 so you could expect updates as we go on.
    Push the software, don't let it push YOU!
    My own plugins and work:www.mikegreen.name
    LaptopSetup:corei7 2.4GHz nvidia GT 650M 8Gig win8 64
    WorkSetup:core i7 3.4Ghz nvidia Quadro 2000 12Gig Ram Win7

  14. #29
    www.Digitawn.co.uk rustythe1's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    england
    Posts
    1,279
    yes, but they were very quick last time, 4.22 come out almost instant, 4.23 has been out a while now but no update
    Intel i9 7980xe, Asus Rampage Vi extreme, 2x NVIDIA GTX1070ti, 64GB DDR4 3200 corsair vengeance,
    http://digitawn.co.uk https://www.shapeways.com/shops/digi...ction=Cars&s=0

  15. #30
    Super Member JohnMarchant's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Murcia, Spain
    Posts
    3,017
    Whilst it will be nice to see an update, not just for Unreal, but its also unreal to expect NT to update at the same time unreal does.
    Dell XPS 15
    15.6-inch (3840 x 2160) 4K 282ppi IPS LCD
    Intel i7 7700HQ 2.8GHz
    Windows 10 64Bit
    NVidia GeForce GTX 1050 Ti
    1TB SDD
    32Gb Ram

    LightWave 2019.03

    Very nice Laptop

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •