Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 71

Thread: LightWave Importer for Unity

  1. #31
    Electron wrangler jwiede's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    San Jose, CA
    Posts
    6,885
    Do these work with Unity & LW Mac, or just with Unity & LW Windows?
    John W.
    LW2015.3UB/2019.1.5 on MacPro(12C/24T/10.13.6),64GB RAM, NV 980ti

  2. #32
    Quote Originally Posted by jwiede View Post
    Do these work with Unity & LW Mac, or just with Unity & LW Windows?
    They work on all platforms.

    The Lightwave file format is exactly the same regardless of OS. And it's been tested in Unity on both Mac (which is what I develop on) and PC. I haven't heard of anyone using it with Unity on Linux yet, but I have a feeling it might even work on that!

  3. #33
    Registered User tyrot's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    in lights
    Posts
    2,235
    i have try to use LWOimported objects with BAKERY lightmapper and i could not make it work. I think there must be a setting that i should check for getting evaluated by the lightmapper system - (progressive or Bakery)

    without Bakery there is no unity for me

  4. #34
    LightWave documentation BeeVee's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Pessac
    Posts
    5,174
    I've just bought your plugin to support further development Best I reinstall Unity...

    B
    Ben Vost - NewTek LightWave 3D development
    LightWave 3D Trial Edition
    AMD Threadripper 1950X, Windows 10 Pro 64-bit, 32GB RAM, nVidia GeForce GTX 1050Ti (4GB and 768 CUDA cores) and GTX 1080 (8GB and 2560 CUDA cores) driver version 430.86
    AMD FX8350 4.2 GHz, Windows 7 SP1 Home Premium 64-bit, 16GB RAM, nVidia GeForce GTX 1050Ti (416.34, 4GB and 768 CUDA cores)
    Dell Server, Windows 10 Pro, Intel Xeon E3-1220 @3.10 GHz, 8 GB RAM, Quadro K620
    Laptop with Intel i7, nVidia Quadro 2000Mw/ 2GB (377.83 and 192 CUDA cores), Windows 10 Professional 64-bit, 8GB RAM
    Mac Mini 2.26 GHz Core 2 Duo, 4 GB RAM, 10.10.3

  5. #35
    Quote Originally Posted by tyrot View Post
    i have try to use LWOimported objects with BAKERY lightmapper and i could not make it work. I think there must be a setting that i should check for getting evaluated by the lightmapper system - (progressive or Bakery)

    without Bakery there is no unity for me
    Hi Tyrot. Sorry I'm not sure what to suggest. I can't use Bakery myself as I have neither an NVidia GPU nor a windows PC. If you could describe exactly how it's not working it might give me a better idea whats wrong? eg what is your workflow and at what point does it fail?
    Thanks

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by BeeVee View Post
    I've just bought your plugin to support further development Best I reinstall Unity...

    B
    Great! thanks for the support. I hope you find it helpful

  6. #36
    Registered User tyrot's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    in lights
    Posts
    2,235
    Hey Escape thanks for checking here.. For further discussions - here or unity forums are better for you? Also do you have a Discord or similar channel?

  7. #37
    Quote Originally Posted by tyrot View Post
    Hey Escape thanks for checking here.. For further discussions - here or unity forums are better for you? Also do you have a Discord or similar channel?
    We can do it on these forums, on the Unity forums, or by email if you prefer. Email address here will go straight to my inbox: https://www.virtualescapes.no/contact-us

  8. #38
    Lightwave Importer 1.15 is now live: https://assetstore.unity.com/package...mporter-153113

    It has support for the new Universal Rendering Pipeline materials in Unity 2019.
    This new version is also able to detect the rendering pipeline of the current Unity project, so you don't need to specify it in the inspector anymore when importing.

    Both LWO Importer and LWS Importer have also been updated to reflect these changes.

  9. #39
    Registered User tyrot's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    in lights
    Posts
    2,235
    awesome thanks - i will fire some emails about Bakery!

  10. #40
    Registered User
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    a place
    Posts
    2,281
    thanks

  11. #41
    Registered User
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    a place
    Posts
    2,281
    request - could there be a global and local option to disable the transform script in unity ?

  12. #42
    Quote Originally Posted by gar26lw View Post
    request - could there be a global and local option to disable the transform script in unity ?
    Can you be more specific please? I'm not sure what you mean by transform script...

  13. #43
    LightWave documentation BeeVee's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Pessac
    Posts
    5,174
    And have you posted a feature request? Posts to the forum only get seen by other users, who can't help with a development request.

    B
    Ben Vost - NewTek LightWave 3D development
    LightWave 3D Trial Edition
    AMD Threadripper 1950X, Windows 10 Pro 64-bit, 32GB RAM, nVidia GeForce GTX 1050Ti (4GB and 768 CUDA cores) and GTX 1080 (8GB and 2560 CUDA cores) driver version 430.86
    AMD FX8350 4.2 GHz, Windows 7 SP1 Home Premium 64-bit, 16GB RAM, nVidia GeForce GTX 1050Ti (416.34, 4GB and 768 CUDA cores)
    Dell Server, Windows 10 Pro, Intel Xeon E3-1220 @3.10 GHz, 8 GB RAM, Quadro K620
    Laptop with Intel i7, nVidia Quadro 2000Mw/ 2GB (377.83 and 192 CUDA cores), Windows 10 Professional 64-bit, 8GB RAM
    Mac Mini 2.26 GHz Core 2 Duo, 4 GB RAM, 10.10.3

  14. #44
    Quote Originally Posted by BeeVee View Post
    And have you posted a feature request? Posts to the forum only get seen by other users, who can't help with a development request.

    B
    Actually, I am the developer of Lightwave Importer, so I might be able to help

  15. #45
    Registered User
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    a place
    Posts
    2,281
    Quote Originally Posted by escape_artist View Post
    Can you be more specific please? I'm not sure what you mean by transform script...
    Sorry Chris,

    Yeah, When an object is imported and then added to the scene, you will see that there is a script (which derives from a dll)
    that's applies a transform and has something else regarding morphs or anim.

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •