Results 1 to 3 of 3

Thread: Realflow with LW.. HELP!

  1. #1
    Registered User ianay's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    glasgow
    Posts
    176

    Realflow with LW.. HELP!

    I am a new user on Realflow 2015 and eventually got the scene i want, looking like I want in realflow with hybrido, splashes etc....
    But.... it turns out my problems have just begun...
    I simply CANNOT get my hybrido mesh imported into Lightwave it is also taking up a HUGE amount of diskspace (over 800gb for a 1000 frame scene!)
    Ive done all this from tutorials i found, unfortunately there is none out there (that i could find) involving lightwave. It seems that there is zero animation in the imported files in Lightwave even though I have marked animation in the export from RF
    Im using Lightwave 11.6 with Nextlimit manager and realflow 2015
    Last edited by ianay; 09-06-2019 at 02:08 PM.

  2. #2
    Registered User Oldcode's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Boston
    Posts
    475
    Sounds like you have a Real Flow problem more than a Lightwave problem, but it's hard to tell from here. When you run you situational, are you seeing your particle files in the Particles folder? Did you create your geometry? Are your geometry files in the Mesh folder? Are they the right kind of geometry files. I seem to remember that Real Flow defaults to the *.abc Mesh format while Lightwave needs *.bin.

    Do you have the Connect software installed?

    Have you tried the Real Flow forum?

    http://www.realflowforum.com/

    Good Luck,
    Last edited by Oldcode; 09-07-2019 at 08:28 AM.

  3. #3
    Registered User squarewulf's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    South Bend, Indiana
    Posts
    438
    Try optimizing your mesh for camera. Also how dense are the polygons?

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •