Results 1 to 6 of 6

Thread: LightWave Blog ?

  1. #1

    LightWave Blog ?



    Hi there, I seem to recall there was an option for making a blog on this forum?

    anyone knows / remembers ?


     
    LW vidz   DPont donate   LightWiki   RHiggit   IKBooster   My vidz

  2. #2
    RETROGRADER prometheus's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    sweden stockholm
    Posts
    14,973
    Canīt recall such a thing, and you donīt mean create a group either? in the upper menu of this forum you got forum home/new posts/private messages/faq/calendar..then under community drop down list you have create group.
    Otherwise just register one on wix with you mail, itīs free and easy to design a blog, if you not are too picky with search optimizing it, but just want to guide folks you already know to a blog of interest.

  3. #3
    RETROGRADER prometheus's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    sweden stockholm
    Posts
    14,973
    Nope..thatīs not it..but I checked my settings, just before the logout button, so click on settings then in the left menu down at the bottom you have a blog option, click on that then edit title and description, there you write your stuff and submit.

  4. #4


    Thank You for checking,

    yes, there are some setting there, according to the very bottom of the forum page there are Blog entries,
    however, they do not work. Just as mine do not work. https://forums.newtek.com/blog.php?u=8814



    Wix and others are alright, however i'd really like to keep it at site:newtek.com if possible.

    i'll check with the Administrator (Sheriff) / Tech Support. Thanks again.  
    Last edited by erikals; 07-22-2019 at 10:47 PM.
    LW vidz   DPont donate   LightWiki   RHiggit   IKBooster   My vidz

  5. #5
    Super Member
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    London, England, UK
    Posts
    1,063
    Blog Entries
    18
    The blog feature was disabled a while ago.

    I used to use it until other members complained that they couldn't access my posts, then Steve Bowie told me the admins had turned the feature

    https://forums.newtek.com/showthread...=1#post1349370

  6. #6


    aha  

    so that's why :]


    i'll find other solutions then, i'll give it a rest for now.


    Thank You to you both for helping. Appreciate it.  
    LW vidz   DPont donate   LightWiki   RHiggit   IKBooster   My vidz

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •